Coś mnie zebrało, żeby poczytać o co ludzie się pytali na Q&A Blizzarda i chyba jedynym konkretem było to, że te 2 skiny będzie można zdobyć ponownie w tym roku (nie wiadomo w jaki sposób jeszcze). Taki wylew na forum był o tym, że “nareszcie”, ale także “nigdy nie powinny wrócić”. A wy co myślicie ? Czy powinna istnieć możliwość ponownego zdobycia tych skinów?
Dla mnie tak. Tyrande mnie ominęła więc chętnie przytulę. Jednak uważam, że takie rzeczy limitowane za zrobienie czegoś w grze jak comiesięczne cardbacki nie powinny wracać. Co innego wydać kasę jak na Tyrande wcześniej, a co innego osiągnięcie tej 20 rangi 4 lata temu.
Tyrande była darmowa, tylko za Khadgara się płaciło. Mi to w sumie wisi, nie ma co się przywiązywać, bo i tak żadna z “rzeczy” w heaesie nie jest tak naprawdę nasza. Jeden konkretny wybuch na Słońcu i po kolekcji (oraz całej elektronice :E). Jeśli już będzie można zdobyć starsze cardbacki lub skiny to niech to będzie coś ciekawszego niż “użyj mocy karty kredytowej”.
Czytaliśmy różne Q&A? Jedynie o Tyrande pisali, że chcą to zrobić do końca tego roku (może tym razem dołączą ją do biletu na Blizzcon?), ale o Khadgarze była tylko mowa, że pracują na tym, czyli to samo co zwykle.
Co ja myślę o powrocie portretów, czy rewersów? Mi to obojętnie. Jak wróci, to fajnie. Jakby nowi mogli zdobywać stare rewersy? Czemu nie? Ok może poza tymi za Blizzcony poszczególne, czy np. jakieś wspieranie.
Tak oczywiście. Tyrande w tym roku, Khadgar wkrótce. I Tyrande nie była darmowa, bo z tego co pamiętam było trzeba mieć Twitch Prime. Jak ktoś korzysta to za darmo. Ale jak ktoś wykorzystał kiedyś okres próbny to musiał zapłacić.
O ile dobrze pamiętam Tyrande nie była dostępna dla polskiego rejonu na twitch. Kto pokombinował to ją zgarnął. Dla szarego gracza HSa mogło to być trudne. A Khadgar… jakoś mi ten skin nie leży. Medivh zdecydowanie lepiej się prezentuje.
Tyrande tak jak wyżej kolega opisał, legalnie do nabycia w naszym rejonie nie była. Natomiast Khadgar też był, że tak powiem ograniczony, bo można go było kupić TYLKO na Ios. Ja nie mając dostępu do Ios nie mogłem go zdobyć.
Pół biedy z Khadgarem, jak w sklepie jest Medivh. Gorzej z Anduinem. Jest okropny portret, a Tyrande jest dość ładna. Byleby tylko do zdobycia nie był potrzebny gruby portfel jak to teraz jest modne