Brak znikły karty

Zniknęły karty ktoś pomoże na konto wracam po przerwie i stwierdzam fakt że karty zniknęły chodzby głupi dachowiec z łowcy … Kto mi zwróci te karty proszę admina o kontakt i powiadomienie odpowiedniego dzialu

Witam.
Co roku odbywa się rotacja kart - karty ze starszych dodatków przechodzą z formatu standardowego do formatu dziczy. Proponuję dla pewności sprawdzić - wejść do kolekcji i w lewym dolnym rogu znajduje się przycisk (ikona kart), po naciśnięciu proszę zmienić zaznaczenie z “Kart standardowych” na “Dzikie karty” a następnie poszukać zaginionych kart.
Pozdrawiam.

Witam nie jestem początkującym orientuje się w filtrach dzikich kartach również jest ona do stworzenia jak wiele innych dachowiec pajęcza bomba król bestia i tak dalej jest ich że straty kilka tysięcy pyłu przyniosą więc suport odsyła na forum mecze ich ale nie wiem czy coś z tego będzie więc gdzie szukać pomocy i rekompensaty

Czy została odblokowana klasa demon huntera? Podobny temat:

Zniknęło kilka dziesiat kart #2238 potrzebuje pomocy pomoc techniczna odsyła na forum śmiech na sali ale mniejsza z tym chodzby król bestji dachowiec potrzebuje jakiś rekompensat albo oddania zaginionych kart

Proponuję nie tworzyć kilku takich samych tematów ze względu na ład, porządek oraz komfort korzystania z forum. Pomoc techniczna sugeruje możliwość odzyskania kart bez ich ingerencji, czyli rozwiązania szybsze i łatwiejsze do wykonania.
Czy została odblokowana klasa demon huntera? Podobny temat:

Pozdrawiam.