Bugzard to banda debili, oszustów i nierobów!

Po kilku miesiącach przerwy udało mi się wbić legendę.W parowaniu w 2/3 gier dostaje przeciwników z rangą diament , najczęściej diament 4 lub 5, ale dwa razy dostałem jako przeciwników rangę diament 10…
Flaguje wszystkie posty pieprzonego ruskoniemca a administrator tego forum kasuje je może raz na tydzień!!!

1 polubienie

Teraz się powinno mówić Microsoft lub Xbox, a nie Blizzard, bo od momentu zapowiedzi fuzji, a po niej w szczególności widać ograczenie rozwoju i reklamowania HS-a. gra nigdy (prócz bety i alfy) nie była w tak fatalnym stanie, zlikwidowanie praktycznie wszystkich mniejszych regionalnych mediów społecznościowych dotyczących gry (w tym polskiego), zerowa reklama czy to tradycyjna czy “twitchowa”, brak trailerów i brak np. jakiejś zapowiedzi nowego dodatku np. na pokazie Xboxa. Tłumaczenie leży, bo pozatrudniali tańszych tłumaczy… Wsparcie tej gry obecnie leży i kwiczy, przez co mniej osób gra, a tym samym dobiera jak dobiera.

3 polubienia

Też wbiłem legendę po kilku miesiącach. To musi być więc jakaś akcja twórców zachęcająca do płacenia. Na mnie nie działa. Od dawna twierdzę, że “szczęście i umiejętności” w tej grze zależą od wpłaconej sumy pieniędzy. Zawsze zastanawiają mnie tzw. statystyki gier na HSReplay. Na czele Paladyn i Łowca, a moi przeciwnicy w ostatnich grach (magiem) to: 7 razy Druid, 6 razy Wojownik, 3 razy Kapłan, raz Mag, 3 razy Czarnoksiężnik, 2 razy Rycerz Śmierci. To jak to jest? Coś się zmieniło; teraz “kreatywni” gracze HSa nie chcą grać najmocniejszymi klasami czy wiedzą coś więcej niż strona HSReplay? No, chyba, że jako ten, który nigdy nie zapłacił nawet 10 groszy, mam specjalne “uprzywilejowane” miejsce w systemie, nota bene - bardzo precyzyjnie dopracowanym.

Bugzard już dawno schodzi na psy bugi od nowej aktualizacji nie naprawione a łape po kasę wyciągają by kupić drogie fury typu Lamborghini albo drogie jacht XD
Pisałem na anglojęzycznych i dalej pierdolony Bugzard nawet palcem nie ruszył zgaduje,że jak skończą ujawniać wszystkie karty z drugiego dlc z roku pegaza

Musiałbyś premium tam wykupić, by ogarnąć metę w legendzie, bo statystyki, a tym samym meta za darmo pokazuje dane wszystkich graczy, czyli zarówno wygrane, przegrane, talie, popularność kart, muligany itd… A meta przy legendzie i na niej potrafi się sporo różnić od tej z brązu… A że z tego co pamiętam ok. 90% graczy gra na rangach brąz - platyna to te darmowe staty nijak mają się do tego czym się głównie gra na legendzie.

1 polubienie

Gracze płacący kupe kasy bugzardowi preferują talie oparte na RNG takie jak death knight z plagami albo mag na samych zaklęciach, a to tylko pokazuje że większość graczy hs to kompletni debile…

Debil to cie zrobił płaczku

Bugzard musi zarabiać na swoją grę a za karnety do ustawek gdzie na nagrody są gówno warte płacą debile a Bugzard się z tego cieszy ,że kaskę dostali i za nasze zbiera kupi fury typu Lamborghini albo Porshe lub inne drogie fury a jak starczy to na panienki lekkich obyczajów XD by się zabawić XD
Niech tylko zobaczę ile w roku fiskalnym Bugzard zarobił.
Wow się rozwija a HS upada i nie wiem czy fuzja z Microsoft coś ta

Nikt cię nie pytał o zdanie płacący kasę bugzardowi baranie…

A mnie zaczyna naprawdę bawić ta “losowa i traktująca wszystkich równo” gra. Tak sobie pykam na dalekiej legendzie i humor mi się poprawia, no bo jak inaczej - magiem 4 zwycięstwa i 47 porażek, czyli nie udało mi się ugrać tych "statystycznych 45% dla Maga :slight_smile: A można też policzyć, ile “plag” może przeciwnik wklepać do twojej talii - 10, 12, 15… może więcej? Zdarza mi się policzyć, ile razy moja karta odrzucona na początku, w ramach “wymień kartę”, wraca w kolejnych dwóch turach; wynik jest dobry: w 80% przypadków (wiadomo - “rachunek prawdopodobieństwa HS” działa). Fajna też jest zabawa w “zgadywanie”, przy zmianie swoich decków, kogo gra “wylosuje” jako przeciwnika. Zdziwicie się po pewnym czasie swoim jasnowidztwem. Jeżeli ktoś jeszcze ma siłę i nerwy, żeby grać w HSa, albo jest uzależniony :), może poszukać więc innych “atrakcji”. To był tekst dla rozluźnienia atmosfery. Pozdrawiam.

1 polubienie

Dzisiaj hs 3 razy wyrównał rekord świata w oszukańczym parowaniu. Jako niska legenda (testowałem nową talię) 3 razy trafiałem na BRĄZ 5 :rofl:
Co jeszcze zabawniejsze 3 razy przegrałem bo grali talią taką samą kontrującą moją talię :rofl:

No, nareszcie “normalnie” - dzisiaj na 18 przeciwników - 18 Paladynów, i to mi się podoba. Zawsze ceniłem “kreatywność” graczy HSa; jak się rzucą na jakiś deck, to jak małpa na banany :slight_smile:

1 polubienie

Właśnie nie dali żadnego info o takiej zmianie w dobieraniu… W tym miesiącu kolega grając na srebro - brąz trafiał kilka razy na legendy (zapraszał prawie wszystkich do znajomych po grze). Miało być dobieranie ±1 ranga, a nie 3/4…