Z każdym kolejnym patchem/dodatkiem poziom hs spada i spada…
Tworzą więcej błędów niż naprawiają i kompletnie niszczą jakikolwiek balans zamieniając hs w totolotka i to też oszukanego bo płacący kupe kasy wygrywają zdecydowanie częściej.
Ostatnio spierdolili komunikację sieciową i w prawie każdej grze rozłącza mnie kilka razy. Dobrze jak połączy mnie z powrotem do gry i zdążę coś zrobić, ale niestety często kończy się to przegraną i spadkiem rankingu…
Jak tak dalej będzie to nikt w to gówno nie będzie grał dojdzie do tego,że będą masowe rezygnacje i obstawiam, że bug z zadaniami zostanie usunięty jak tylko ogłaszą mini serie do drugiego dlc z roku pegaza XD.
Bo ile kurwa mać trzeba wyjść i wejść by zobaczyć,że zadanie zostanie zaliczone?
Z milion razy XD
Bugzard jesteś do niczego już R* z GTA online przy tobie wymięka XD
Należy pamiętać,że połowa hs to multiplayer, ustawki, mecze w rankingach a druga połowa to single player
“… Trwa wznawianie…” i tak pięć razy na grę. Co ciekawe, zerkam w tym samym czasie na streamy znanych “twarzy HS-a” i nie ma żadnych problemów technicznych. Czyżby zniechęcanie do dalszej gry niepłacących, bo i tak nie ma z nich żadnej korzyści, a tylko jest problem, bo całe moce technologiczne trzeba przeznaczać na “podnoszenie poziomu szczęścia” tych, którzy wywalili tysiące na tę “darmową i losową” grę?
Polecam kupić lepszy sprzęt, czy to telefon, czy komputer. Ja wymienilem i wszystko śmiga. Animacje są szybsze, tak samo Leap Frogger nie musze już relogować, żeby zdążyć coś zrobić w Ustawce
Sprzęt (komputer) jest “lepszy”, więc na nic Twoja rada, ale doceniam dobre chęci.
Prawda jest taka że z każdym kolejnym dodatkiem a nawet patchem rosną wymagania sprzętowe hs. Gram od kilku lat na 2 komputerach: starszym 2-3 razy w tygodniu gdy odwiedzam Matkę i nowszym gdy gram u siebie. Kilka lat temu hs śmigał na obu komputerach, teraz u Matki zupełnie nie da się grać a ostatnio i u mnie zaczynają się problemy…
Ja żadnych problemów nigdzie nigdy nie mam… Raz miałem może coś tam odkąd gram 10 lat i w tym tygodniu (o czym poniżej).
Gram na zmianę na Samsung Galaxy S20 fe oraz czasem na starszym lg g7 - nic się nie dzieje oprócz tego, że na lg ciut wolniej gra chodzi, bo słabszy i leciwy telefon. Bardzo rzadko (bo kilka razy w roku) zagram na laptopie starym (kupiłem go używanego minimum 7 lat temu, a ma ponad 10 lat (i5 2410, geforce 315m, 8GB ram, win7) - też zawsze wszystko działa - ostatnio odpaliłem i zagrałem raz by mi się w decktracker kolekcja zaktualizowała i overWolf by sprawdzić z jakich ostatnich dodatków nie kupowałem pakietów złotych). Jedyne co się działo to nie dał rady odpalić nie wiem czemu na raz wspominanych programów i samego hs: hs się sypał i jeden program, jak włączyłem najpierw hs i potem 1 program to działało wszystko na spokojnie.
Może jakiś problem ze sprzętem, może netframework do aktualizacji na PC?
U mnie też wszystko działa bez problemów (komp bynajmniej nie nowy a kilkuletnia maszyna).
Pisałeś: “Czyżby zniechęcanie do dalszej gry niepłacących, bo i tak nie ma z nich żadnej korzyści, a tylko jest problem, bo całe moce technologiczne trzeba przeznaczać na “podnoszenie poziomu szczęścia” tych, którzy wywalili tysiące na tę “darmową i losową” grę?”
Płacących jest zdecydowanie mniej niż tych którzy nie płacą więc Ci drudzy są istotną częścią “ekosystemu” jeśli twierdzisz że wydający hajs mają “fory” na każdym kroku to tym bardziej potrzeba “mięsa” więc zniechęcanie byłoby co najmniej nielogiczne.
Czytałem też wiele wypowiedzi o niesprawiedliwościach na tym forum różnych ludzi i może jest w tym coś faktycznie jakby się zastanowić ale większość zarzutów jest z dupy bo jak można wyciągać wnioski czy statystykę z kilkunastu gier a wielu własnie tak robi a potem wylewa żale na forum? brak obiektywizmu niektórych wypowiedzi też jest mocno widoczny.
Dodam że gram od lat oraz nie wydaję pieniędzy na grę żeby nie było.
Przez parę tygodni było ok a dzisiaj rozłącza mnie w prawie każdej grze. Na stronie battlenet pojawia się napis connecting i nic… Komputer pokazuje że jest połączony z netem i inne aplikacje śmigają…
mam niestety to samo
U mnie to samo, co chwile rozłącza podczas rozgrywki.
chyba coś naprawili bo dziś spokój na obu kompach
Melduję: rekord rozłączania w jednej grze… po każdej turze
Już wszystko co się dało zostało spierdolone.