Mam pyłek na 2 decki, co byście polecili żeby wbić legende?
chodzą mi po głowie takie decki:
- Bomb Warrior
- Secret Rogue
- Guardian Druid
Co byście polecili? chyba że macie inne propozycje, byle nie aggro
Mam pyłek na 2 decki, co byście polecili żeby wbić legende?
chodzą mi po głowie takie decki:
Co byście polecili? chyba że macie inne propozycje, byle nie aggro
osobiscie na pewno nie szedlbym na Twoim miejscu w druida. Uwazam ze obecnie jest najslabsza postacia.
P.S a control warrior brales pod uwage a jesli nie to dlaczego? pytam bo znowu ja sie zastanawiam na tym deckiem ;>
Bomb warrior chyba już nie gra. Druid jest mocny z tą legendą co odnawia całą mane więc czemu niby najsłabszy? Ja polecam dh na zefrysie i alexstraszy tzn na kartach gdzie trzeba mieć tylko po jednej karcie. Do tego karty ze splugawieniem dajesz ysharija i mluci się tym nieźle. Ten smok dh łatwo się też stackuje na tym decku. I wyrzucasz go za 9 plus 2 stronników za 10 miód xd
Nie przepadam za aggro i tempo deckami więc DH odpada. Lubię kontrolne decki aczkolwiek mam ochotę na secret rogala bo wydaje mi się że z nim jest fajna zabawa. Mam libram palla ale bez murgula murloczej legendy. Nad jej stworzeniem również się zastanawiam. Mam też sporo legend do warriora.
Bomb warriorem gram obecnie w dziczy, i jest to chyba jedyna talia która mnie cieszy.
Czym grać? Moja rada - graj tym, czym chcesz. Jeśli ktoś celuje we wbicie legendy, to moim zdaniem powinien mieć osobiste przeczucie, że danym deckiem jest w stanie to osiągnąć. Zawsze możesz pooglądać sobie gameplay i dojść do wniosku, która talia pasuje Ci najbardziej.
@Zbigniew
Moje przeczucie zawsze mnie myli i zwykle jak robilem jakiś deck to potem żałowałem tego xd
Też lubię kontrolne decki. Na wariorze i locku zjadłem zęby. Już dawno wymaksowane portety xd wracając do tematu ten deck dh bardziej kontrolny jest to nie agrro. Kibler tym na legendzie wygrywal na twitchu podpatrzylem:P A jak naprawde chcesz warkiem cisnąc moze ten deck z kosciorwijem. Albo cathun rouge? Moja ostatnia rada wbijaj na twitcha i szukaj kogos kto gra Twoimi postaciami i siedzi w legendzie. Mozna ciekawe decki podpatrzec nieszablonowe.
Hubertus
Podaj mi swój battletag ziomek, dodam Cie w grze do znajomych z kościorwijem to big warrior pewnie?
control warlock lub bomb warrior jako kontra na worlocka xd
Hubertus#2267. Nie to nie big warek. To warrior na piratach żeby walić po stole dmg dobierać karty ze zranionych stronników stackowac arrmor no i kopiować rannego kosciorwija tym epickiem za 3 many. Plus
Plus jeszcze ze zrywem dodają tego ziomka za 7 co mniej kosztuje za każdego rannego. Trochę mętnie tłumaczę sorry zapominam nazw kart xD
Czasem te decki różnią się 2- 4 kartami różne są strategie zależy gdzie w rankingu utkwiles i z czym się musisz głównie mierzyć. Ten pirat co zabiera broń np jest dobra kontra jak trafisz na evo szamana albo palka często.