Darmowe Talie na start

Hej, kiedyś grałem w hearthstone ale to było dawno temu (gdy zadania dawały Gołda) i widzę że mam teraz darmowe decki do odebrania w misjach mógłby mi ktoś powiedzieć które są dobre ?

Ogólnie preferuje kontrole, szczerze to mogą być nawet memiczne a nie pod win ratio, tylko nie mam pojęcia w jakim stanie teraz jest gra

Hejka. Zgaduję że chodzi o darmowe talie dla nowych/powracających graczy.

Siła talii jest czymś ulotnym. Ot przykładowo w momencie wypuszczenia tych talii, talię czarnoksiężnika ceniono tak bardzo, że do tej pory jedną z jego kart osłabiono dwukrotnie. :sweat_smile: Myślę że wszystkie talie są gdzieś w granicach grywalności i warto założyć że niezależnie od wyboru przyda się podmnieć kilka kart. Moim zdaniem najlepszym wyborem byłoby wzięcie talii dla jednej z klas którą chciałoby się częściej grać. Jeśli zależy Ci na taliach kontrolnych, to odpadają talie łowcy i czarnoksiężnika, które wydają się być względnie agresywne.

Na angielskim forum było nieco dyskusji na temat tych talii. Jeśli znasz język angielski, możesz się jej przyjrzeć:

Ludzie często wybierają talie nie na podstawie ich siły, lecz na podstawie wartości kart. Niektóre talie oferują karty które mają większą wartość w pyle (np. łowca ma 2 karty legendarne i 1 epicką, a wojownik ma tam 3 karty legenderna i 4 karty epickie).

2 polubienia