Jako, że na forum ostatnio ciszej się zrobiło, a posty to głównie zapytania o różne rzeczy chciałbym zaproponować wszystkim tu zebranym udział w tworzeniu nowej serii postów. Seria ta dotyczyła by przedstawienia decków, którymi się nam dobrze gra, jednakże chciałbym aby były to decki przede wszystkim grywalne.
Osoba wstawiająca post musiałaby przedstawić decklistę i pokrótce opisać talię. Każdy mógłby wyrazić zdanie o tej talii, przedstawić sposób na poprawę itd. - po prostu wyrazić swoje zdanie
Wiem, że istnieją strony z deckami, ale: czasem ciężko jest znaleźć coś ciekawego; brak jest opinii o taliach, albo te opinie są nieprzydatne. Taka seria moim zdaniem poprawi aktywność na forum, niektórzy znajdą dzięki temu ciekawy deck, a ktoś inny pomoże go ulepszyć.
Również wiem, że jest przed rotacją, ale został jeszcze blisko miesiąc, jest też dzicz, która jet mniej podatna na nowe dodatki. Rozpoczęcie teraz serii pozwoli pograć moze czymś ciekawym przed rotacją, a także przyzwyczaić ludzi, że można dzielic się taliami na grupie co po rotacji może skutkować wysypem postów z nowymi taliami
Aby dobrze zacząć chciałbym przedstawić Wam mojego Rush Warriora. Moim prywatnym zdaniem talia ta przy rotacji straci najmniej ze wszystkich decków, a przez to może być dobra po rotacji Szukałem czegoś nowego do grania i wpadłem na taką talie. Nie nawidziłem Warriora od początku mojej przygody z Hsem i pyłowałem wszystkie karty z tej klasy, ale tą talię uwielbiam. Bardzo fajnie radzi sobie z Hunterami i większością talii , która walczy stołem. Nie gram na wysokich rangach, dlatego WR oscyluje w granicach 65-70%, ale z tego co widziałem na legendzie też daje sobie radę podobne decki
Jest trochę droga, ale można spokojnie grać bez Kelesetha i DK i Lich Kinga tylko trzeba znaleźć pomysł co wsadzić zamiast nich
Rush Warrior
Class: Warrior
Format: Standard
Year of the Raven
2x (1) Eternium Rover
2x (1) Town Crier
1x (2) Prince Keleseth
2x (3) Frothing Berserker
1x (3) Mountainfire Armor
2x (3) Rabid Worgen
2x (4) Blood Razor
2x (4) Kor’kron Elite
2x (4) Militia Commander
1x (4) Replicating Menace
2x (4) Saronite Chain Gang
1x (5) Darius Crowley
2x (5) Dyn-o-matic
2x (5) Fungalmancer
1x (5) Zilliax
1x (7) Countess Ashmore
1x (8) Akali, the Rhino
1x (8) Grommash Hellscream
1x (8) Scourgelord Garrosh
1x (8) The Lich King
AAECAQcK0gLKzQLCzgKf0wKc4gLN7wKb8AKY+wKggAOahwMKHI4Fm8sCzM0C0eECuuwCnfAC0fUCnvsCs/wCAA==