Dreszczołak 9 poziom

Nie da się grać.
Należy zmodyfikować tę kartę, np. powtórz 3 pierwsze okrzyki albo 3 ostatnie.

To problematyczna karta (animacje).
Nie raz po jej zagraniu przez przeciwnika szedłem do kuchni zrobić coś na szybko do jedzenia.
~10 min a animacja dalej trwała. :face_with_raised_eyebrow:

Wiesz jak to jest gdy Blizzard coś nerfi:

• bez zmian
  • niegrywalne

Moim zdaniem wszystkie okrzyki powinny wchodzić instantowo i możesz sobie zobaczyć na lewym pasku jakie powtórzył.

• niegrywalne

Edit:
Ja nie widzę problemu w Twoim filmie.
Shudderwock to coś w stylu otk, jeśli pozwolisz przeciwnikowi zagrać pierwszego to możesz się poddać. Jeśli przedtem nie wykończy Cię bum-bum-bum (if You know what i mean). :roll_eyes:

1 polubienie

Nie obchodzi mnie jakie powtórzył. Nie da się wygrać przy czymś takim i należy coś z tym zrobić. Nudzą mnie takie mecze. Poddaje walkę i później nie chce mi się grać przez dłuższy czas.

Jest ta typiara do rogala co nisczy wszystkie kopie…
Jest mutanus…
shrug

1 polubienie

Widziałem plotkę że Blizzard myśli na wyłączeniem animacji.
Ale raczej się tego nie doczekamy.

Jest też i papuga, więc ten stronnik rogala w tym przypadku niewiele robi xD

2 polubienia

E bez kitu 20 znakow

Mnie już wcześniej drażniła ta karta aż w końcu powiedziałem “dość” i zrobiłem nagranie.
Jak można było taką kartę dopuścić do gry? Nikt jej nie testował przed wdrożeniem?
Są tez i inne karty które bym pozmieniał. Np. ta co daje do końca gry każdemu stronnikowi po 5 życia i siły. Albo ta kapłana co zabija na koniec bohatera.
Po co robić takie silne karty? Nie idzie się obronić przed tym chyba że fartem.

Mutanus , Brudny szczur , Drwinobot , “Pan śmierci??” , Psotka , Mill rogal , Mill druid , ten stronnik warlocka za 3 many co wyrzuca z ręki i ten za 5 many , gnomferatu , biletus , uzbrojona gnebicielka, ten nerubianin za 2 many co koszt zwiększa z okrzykami

Wymieniłem wszystko co do głowy mi przyszło w tym momencie.
Za brak nazw i nazwy przekręcone z góry przepraszam.

1 polubienie

Widze kolega jeszcze nie spotkał Druida na cathunie, bądź warlocka na mecha cathunie to dopiero jest zabawa.

1 polubienie

Kiedyś to był jeszcze otk paladin na hero power xd

1 polubienie

W tamtych czasach i tak dominował portret maga :slight_smile: po zagraniu wszystkie żywiołaki miały kradzież życia :slight_smile: i praktycznie co turę można było tworzyć żywiołaka wody

Portret Warlock też był op :slight_smile: hero power zadaj 3 dmg z kradzieżą życia :slight_smile: no i na wejście robił cała plansze demonów :slight_smile: