Nie da się grać.
Należy zmodyfikować tę kartę, np. powtórz 3 pierwsze okrzyki albo 3 ostatnie.
To problematyczna karta (animacje).
Nie raz po jej zagraniu przez przeciwnika szedłem do kuchni zrobić coś na szybko do jedzenia.
~10 min a animacja dalej trwała. ![]()
Wiesz jak to jest gdy Blizzard coś nerfi:
- bez zmian
- niegrywalne
Moim zdaniem wszystkie okrzyki powinny wchodzić instantowo i możesz sobie zobaczyć na lewym pasku jakie powtórzył.
- niegrywalne
Edit:
Ja nie widzę problemu w Twoim filmie.
Shudderwock to coś w stylu otk, jeśli pozwolisz przeciwnikowi zagrać pierwszego to możesz się poddać. Jeśli przedtem nie wykończy Cię bum-bum-bum (if You know what i mean). ![]()
Nie obchodzi mnie jakie powtórzył. Nie da się wygrać przy czymś takim i należy coś z tym zrobić. Nudzą mnie takie mecze. Poddaje walkę i później nie chce mi się grać przez dłuższy czas.
Jest ta typiara do rogala co nisczy wszystkie kopie…
Jest mutanus…
shrug
Widziałem plotkę że Blizzard myśli na wyłączeniem animacji.
Ale raczej się tego nie doczekamy.
Jest też i papuga, więc ten stronnik rogala w tym przypadku niewiele robi xD
E bez kitu 20 znakow
Mnie już wcześniej drażniła ta karta aż w końcu powiedziałem “dość” i zrobiłem nagranie.
Jak można było taką kartę dopuścić do gry? Nikt jej nie testował przed wdrożeniem?
Są tez i inne karty które bym pozmieniał. Np. ta co daje do końca gry każdemu stronnikowi po 5 życia i siły. Albo ta kapłana co zabija na koniec bohatera.
Po co robić takie silne karty? Nie idzie się obronić przed tym chyba że fartem.
Mutanus , Brudny szczur , Drwinobot , “Pan śmierci??” , Psotka , Mill rogal , Mill druid , ten stronnik warlocka za 3 many co wyrzuca z ręki i ten za 5 many , gnomferatu , biletus , uzbrojona gnebicielka, ten nerubianin za 2 many co koszt zwiększa z okrzykami
Wymieniłem wszystko co do głowy mi przyszło w tym momencie.
Za brak nazw i nazwy przekręcone z góry przepraszam.
Widze kolega jeszcze nie spotkał Druida na cathunie, bądź warlocka na mecha cathunie to dopiero jest zabawa.
Kiedyś to był jeszcze otk paladin na hero power xd
W tamtych czasach i tak dominował portret maga
po zagraniu wszystkie żywiołaki miały kradzież życia
i praktycznie co turę można było tworzyć żywiołaka wody
Portret Warlock też był op
hero power zadaj 3 dmg z kradzieżą życia
no i na wejście robił cała plansze demonów