Drugie zadanie dla Tyraela

Siemanko!!!
Mam ktoś jakiś sprawdzony team by pokonać Krowę na pustkowiach na heroicznym?
Bo dostałem drugie zadanie by pokonać tą krową mając go w drużynie sęk w tym,że Tyrarell nie spełnia wymagań (30 poziom)

Nie rozumiem o jaką krowę ci chodzi ale wszystkie heroiczne bossy można zabić teamem bazującym na naturze albo na ogniu a niektóre jednym i drugim.

Boss się nazywa “Tajemnicza Krowa”
Jest to ostatni Boss z pierwszego aktu na Pustkowiach .
Jest nawet osiągnięcie za to i zadanie drugie dla Tyraela tego od Diablo z okazji Diablo Immortal.
Ostatni jak się z nim biłem to wykończył mi całą 5 ale jeden go dobił.
A w Heroicznym może być trochę kłopotliwe.

Ja gram w angielską wersję hs a tam większość bossów ma imiona i żaden nie ma nic wspólnego z tajemniczą krową co tylko po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu że tłumaczenie na polską wersję robili totalnie niekompetentni ludzie a ponieważ wszystkie zadania mam już zrobione to nie mam jak sprawdzić o którego bossa ci chodzi.
Dodam tylko że żeby się zabierać za heroicznych bossów to w każdym teamie powinieneś mieć wymaksowanych 5 kluczowych najemników a 6ty to ten dla którego robisz zadanie.

Na angielskiej wersji językowej to powinno być “Secrets Cow”
Tylko nie mów mi ,że tam nie ma musi być.

Chyba nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiać :rofl:
Znalazłem to ostatni boss pierwszej strefy. Trwało to troszkę bo tłumaczenie nazwy strefy spieprzyli.
The Barrens to Sawanna albo Sawanny a nie pustkowie…
Przed chwilą zabiłem go za pierwszą próbą w składzie Balinda, Ragnaros, Geddon padła tylko Balinda bo jest zielona a wszyscy przeciwnicy czerwoni więc dostawała podwójne obrażenia…
Jak chcesz to dodaj mnie do znajomych to będziesz mógł sam zobaczyć
Awikun#2939

Dopóki nie wymaksuję tego typka zadania nie zrobię.
Wogóle jestem zaskoczony zwykle 3 zadania dla każdego najemnika jest powiązane z mocami specjalnymi a w przypadku tego typka gdzie muszę tego bossa zabić jakby nie mogli dać drugiego zadania z drugą umiejętnością.
Trochę to nielogiczne dla mnie.
Moja 6 na walkę z krową na heroicznym
1Xryrella (Healer)
2Tyrarel do zadania
3.Mełko lub Błyskolis albo Antonidas lub Geddon
4.Grommasz(Boss przyzywa zielonych i jest potrzebny jakiś obrońca)
5 Ktoś z prowakacją i Boska Tarcza (Lisz albo Uther*)
6.Kruszor za jego mocne i szybkie zrywy
*Czemu Uther z Czarowników Stał się Obrońca?

Lubisz grać w najemników, ale kompletnie nie potrafisz :frowning:
W najemnikach najważniejsza jest jak największa ilość synergii pomiędzy twoimi najemnikami a w twojej grupie prawie ich nie ma.
Opiszę ci dokładnie skład i ekwipunek mojej grupy:
Balinda w ekwipunku to co przyzywa elementala 10/15 zamrażającego po ataku.
Ragnaros w ekwipunku +3ogień
Geddon w ekwipunku Inferno +5 obrażeń
Alekstrasza w ekwipunku +5 do obrażeń lub leczenia
Cookie w ekwipunku +9 punktów życia dla wszystkich twoich najemników.