Wróciłem do HS-a po paru kilkunastu miesiącach i gra jest w jednej z najgorszych meta jakiej była od lat. Gra wolniejszymi taliami jest niemożliwa i zamieniła się w bezmyślną loterie zależną tylko od tego czy przeciwnik ma odpowiednie karty czy nie. Większość tali zabija cie w 6-7 turze i nic nie jesteś w stanie z tym zrobić poza zabiciem przeciwnika szybciej. Żadne wolniejsze talie nie wygrają z ilością dmg jaki jest generowany w grze.
Nie mówiąc już o tym że rogal z dobrą ręką zadał mi w 5 turze 26 dmg z pustej planszy.
Gra zamieniła się w wyścig super agrasywnych talii kto jest w stanie zabić przeciwnika szybciej, a wynik zależy tylko od tego kto ma lepsze karty w ręce, w takiej mecie nie ma żadnych decyzji do podejmowania.
Niestety masz w dużym stopniu rację jednak kilka wolniejszych talii radzi sobie nieźle o ile dobierze szybko karty czyszczące stół.
Gram Magiem i nie ma szans wyczyścić stołu, bo w piątej turze Łotr, Druid, Paladyn, wystawiają stronników 9/9, 7/8, 8/8, a z kolei Czarnoksiężnik wystawia w trzeciej turze pięciu stronników. Nie wiem, jak ten Mag ciągle w statystykach zajmuje tak wysokie miejsce. Nawet przy dobrym rozdaniu masz małe szanse aby zdążyć się obronić.
U mnie króluje łowca demonów na rankingach ponad 1000 zwycięst nawet dwóch wersjach z moimi kartami daje sobie radę
Meta dla kretynów to jedno ale również poziom chamstwa graczy!!!
Pare lat temu dodawanie do listy przyjacieli nie było problemem. Często wysyłało się lub otrzymało komunikat “gg” lub kod tali a teraz 95% zaproszeń jest ignorowanych a 5% to bluzgi i usunięcie z listy przyjacieli…
xD
Jeden z największych chamów forum płacze że ludzie chamy KEKW
brawo trolu
Prawda. Ziomek ma gigantyczną ilość pyłu i golda, czyli w skrócie wirtualnej waluty, która nawet nie jest jego i woli narzekać, tracić zdrowie i nerwy, grać w coś czego nienawidzi, niż rzucić to wszystko w diabły i żyć prawdziwym, bezstresowym życiem. Wnioski zostawiam Wam kto tu jest kretynem.
A kim mowa???
O Awikunie. Dzisiaj to on jest na topie a nie Ty. Musisz się bardziej postarać.
Łagodzimy atmosferę Mag, moim zdaniem, nie jest najmocniejszy. Najsilniejsze klasy, wbrew statystykom, to Druid i Paladyn. Super, że gracze to zauważyli - gratuluję. Mój dzisiejszy bilans gry Magiem (na “niskiej legendzie”) z tymi dwoma klasami to 1 zwycięstwo i 8 porażek. Polecam Paladyna i Druida. Pozdrawiam graczy.
Ta żałosna produkcja jest w świetnym stanie, popatrz na cenniki, reszta to tylko dodatek.