Gracze Ustawki - chcielibyście coś takiego?

Nie nudzi cię to?

Troll jest zwykle kreatywny - musi być by obchodzić zabezpieczenia. Ten tutaj to jakaś zdarta płyta niestety.

1 polubienie

Ja przeszedłem 2-3 lata temu na ps4, a w zeszłym tygodniu jedi ocalały, na laptopie. Boshe, to moja ledwie druga gra po halo infinite na PC od lat, a już mi się przypomniało jak granie na PC ssie :smiling_face_with_tear: grało mi się przyjemnie dość na normalu (latwijesze od jakiegokolwiek souls like (fallen order był trudniejszy odrobinę)), ale to jakim ta gra jest technicznym gównem przechodzi ludzkie pojęcie. Glitch za Glitchem, bug za bugiem… W jednej jaskini do której można wejść w późniejszym etapie gry po 2 znajdzki i wyjść tylko i wyłącznie innym wyjściem po odblokowaniu go od wewnątrz gra ciągle mi crashowała w miejscu gdzie wspominane wyjście było zablokowane przed odblokowaniem - po 4 czy 5 razie się poddałem i zacząłem kończyć grę bez tego, bo dawno w takie techniczne gówno nie miałem nieprzyjemności grać… Playstation > Xbox > pc :crazy_face:

Co do bloodborne - on mnie w soulsach rozdziewiczył i po pierwszych dwóch podejściach wyleciało z dysku. Wróciłem po miesiącu i zacząłem katować tak, że potem już było coraz lepiej, no oprócz sekiro, bo to jeszcze mocniejsze. Dla mnie bym ocenił po krótkim namyśle, że najlepsze to dark souls 3 > demon’s souls > bloodborne > lies of p > nioh 2 > sekiro > nioh > od biedy (bo nie do końca uważam by to były souls like) jedi ocalały i upadły zakon

1 polubienie