właśnie robiłem sobie tą przygodę po długiej przerwie nie grania bo chciałem zdobyć sobie pakiety za free
doszedłem do ostatniego bosa (Vesh Plague Lord) czyli tej mumi co przyzywa murloki i kurde, nie wiem jak mam z nim wygrać, bo gra ewidentnie oszukuje…
np przy pasywnym przyzwaniu murloków (mechanika tej walki), ile to razy za jedną kartę przyzwało mu 3-4 murloki za free, zamiast jednego, tak jak u mnie gdy wylosuję tę kartę jako dodatek przed właściwą talią… więc WTF ??
kolejna sprawa to niezła ściema, bo jakimś cudem wytrzymałem z kolesiem z dobrą godzinę gry (on ma 300hp) a przez 40 min walki miałem 10-15hp heh ale wytrwałem, aż gościowi skończyły się karty w tali do pobrania i zaczął dostawać dmg przez 5-6 tur…
kiedy nagle gdy już myślałem że wygraną mam w kieszeni po tych męczarniach i zacząłem mu zbijać hp ze 150 w dół, to ten w pewnym momencie TOTALNIE Z DUPY dostał nową talię z kolejnymi 35+ murlokami xDDDD i zaczął ponownie spamować praktycznie full board co turę…
serio ?? to ma być fair play ?? w dodatku naparzałem się z nim tak długo aż i mi skończyły się później karty, i zginąłem gdy temu bossowi zostało ledwo 60 hp…
w dodatku na końcu dostał jakąś dziwną CHEATERSKĄ moc, i zabrał sobie z mojego boardu 2 kopie rycerza mrozu (ta legendarka z prowokacją co przyzywa do ręki na koniec tury karty) i w tym momencie miałem już pozamiatane…
według was to jest fair ?? dla mnie to niezła ściema i totalne oszustwo NPC
PS: w ogóle jakie przygody warto zrobić, aby zdobyć trochę kart czy pyłu, ewww legend do przetopienia, ponoć ta jedna ze złotym Kaelthasem za free się opłaca, czy jest coś jeszcze godnego uwagi ?
EDIT: dobra przeczytałem że to tak ma działać na angielskiej wiki, co nie znaczy że za pierwszym podejściem i zobaczeniem co tam się odjaniepawla w walce z nim, to człowiek się zaczyna zastanawiać o co tu już chodzi…
CZEMU NIE MOGE Z NIM PONOWNIE WALCZYĆ ??
wybrałem jego, dobrałem inną moc specjalną bo mi pokazało i inną talię, i QRWA pokazuje mi znowu że mam pokonać tych wszystkich mini bossów po drodze ??? no kuźwa mać czemu gra o tym nie informuje ??
to jest wszystko takie mało czytelne i nieintuicyjne że masakra, nie wiadomo co się klika i co do czego, wróciłem do tej gry parę dni temu po półtorej roku przerwy i już po napotykaniu tych OTK priestow z hysterią dałem sobie spokój z rankedami i chciałem tutaj w przygodach coś pograć sobie, ale widzę że gra skutecznie stara się zniechęcać użytkownika…
chyba trzeba było tego SYFU nie instalować bo tylko się człowiek frustruje…