Aktualizacja 25.4, dostępna 14 lutego, zawiera nową miniserię Powrót do Naxxramas, dużą aktualizację Najemników i wiele więcej!
Gdyby ta złota miniseria kosztowała 70 zł zamiast 70 euro to bym brał. Polak jak zwykle musi za coś płacić 4-5krotność.
W sklepie jest błąd i zamiast 10 000 kamieni runicznych jest 10 000 golda lol
Obiekt testowy zbanowany w dziczy.
Z innymi niezdrowymi kartami czekali tydzień bądź dłużej ,a tu już ban…
Kupiłem za te 10000 golda, raz się żyje
A w ogóle to wszystkie złote miniserie są za golda.
Lipa z aktualizacją
Na nowym telefonie komórkowym korzystając z transmisją danych gra działa.
Na starym nie chcę się za aktualizować korzystając z wifi bo wywala to,że niby internetu brak wniosek znowu trzeba przerzucić kartę SIM do starego by skorzystać z transmisji danych.
Specjalnie sprawdziłem artykuł czy może to ja się pomyliłem, ale jest jak byk o kamieniach w sumie skoro jest za prawdziwe pieniądze i byłoby za kamienie runiczne to gdzie tutaj sens
Sprawdziłem angielską wersję i jest tam informacja, że można go kupić także za golda. Polskie tłumaczenie jak zwykle po łebkach.
Dodatkowo wczoraj występował błąd, który przy ponownym rozegraniu tutorialu pozwalał rozpocząć serię zadań, gdzie nagrodą były darmowe pakiety, 2 epiki i zdaje się legendarna karta, ale już to naprawili.
Nawet na hearthpwn jest info w zapowiedzi, że to za golda, po prostu polska wersja to kopiuj-wklej starych.
A co do aktualizacji to arena jest teraz porażką, tyle odkryć, że średnia zwycięstw zaczęła mi spadać, bo przeciwnik znowu może obrócić całą grę jedną kartą, na większą skalę niż wcześniej, a mag w tym króluje spellem za 8 i losowymi runkami, przy okazji widać od cholery kart pokroju kolosów.