Aktualizacja 28.2 przynosi ze sobą 6 sezon Ustawki, Bar Czaromiotów, aktualizację postępów nowych graczy, aktualizację sklepu i nie tylko!
Jak zwykle dwa razy …
Kogo obchodzi ta głupia ustawka?
Od momentu wprowadzenia systemu pancerzowania każdego bohatera.
Nie gram.
Im więcej punktów pancerza tym trudniej zbić przeciwnika.
Kiedyś było w porządku bez pancerzy.
A teraz dno i wodorosty
Oj Bugzard tracisz graczy zamiast zyskać.
Nie wiem ile zarabiasz za ustawkę ja do tego trybu nie wracam.
gdzie większość to RNG i brak skilli
Zamilcz już z tym pancerzem nierozumny typie, boshe…
Ciekawe czy naprawili błąd z brakującą 1 kartą legendarną w osiągnięciu za które sie otrzymuje monetę i diamentową legendę…
Jest napisane w patchnotes, że naprawili i dzisiaj wieczorem jak patch wjedzie to zaliczy.
- [Postępy] Naprawiono błąd, przez który odebranie Siewcy gromów przed premierą rozszerzenia powodowało, że nie był on prawidłowo wliczany w osiągnięcia Kolekcji.
Ślepy chyba się robię, bo czytałem tą listę 2 razy i nie zauważyłem tego
A mi się nudziło i przeczytałem wszystko
No i gdzie ta aktualizacja na mobilnej wersji?
Jak zwykle Bugzard w pierwszej kolejności robi na pc punktualnie o 19:00 a gracz na telefonie mu czekać jakby Bugzard nie mógł dać punktualnie o 19:00 dla wszystkich zarówno dla pc jak na telefony
Był komunikat, że aktualizacja z jakiś tam problemów będzie później…
U mnie jest taka zasada w pierwszej kolejności idą aktualizacje na wersji mobilnej na dwa telefony a potem na pc
Gdybym zrobiłbym odwrotnie to bym miał problem z komunikatem
Problem to ty masz z pisaniem poprawnie po polsku…
Opóźnienia na telefony wynikają wyłącznie dlatego, że każda gra czy nawet aktualizacja musi przejść weryfikację przez sklep Google Play zanim pójdzie do użytkowników. Blizzarda to wina nie jest. A wczoraj faktycznie był komunikat, że patch na PC wjedzie później.
Tak ale jeżeli są jakieś nerfy czy zmiany w kartach to wszystko automatycznie o 19:00
Dla wszystkich dostępnych