Informacje o aktualizacji 28.2

Informacje o aktualizacji 28.2

Aktualizacja 28.2 przynosi ze sobą 6 sezon Ustawki, Bar Czaromiotów, aktualizację postępów nowych graczy, aktualizację sklepu i nie tylko!

Wyświetl cały artykuł

Jak zwykle dwa razy …

1 polubienie

Kogo obchodzi ta głupia ustawka?
Od momentu wprowadzenia systemu pancerzowania każdego bohatera.
Nie gram.
Im więcej punktów pancerza tym trudniej zbić przeciwnika.
Kiedyś było w porządku bez pancerzy.
A teraz dno i wodorosty
Oj Bugzard tracisz graczy zamiast zyskać.
Nie wiem ile zarabiasz za ustawkę ja do tego trybu nie wracam.
gdzie większość to RNG i brak skilli

Zamilcz już z tym pancerzem nierozumny typie, boshe…

3 polubienia

Ciekawe czy naprawili błąd z brakującą 1 kartą legendarną w osiągnięciu za które sie otrzymuje monetę i diamentową legendę…

Jest napisane w patchnotes, że naprawili i dzisiaj wieczorem jak patch wjedzie to zaliczy.

• [Postępy] Naprawiono błąd, przez który odebranie Siewcy gromów przed premierą rozszerzenia powodowało, że nie był on prawidłowo wliczany w osiągnięcia Kolekcji.

Ślepy chyba się robię, bo czytałem tą listę 2 razy i nie zauważyłem tego :sweat_smile:

1 polubienie

A mi się nudziło i przeczytałem wszystko :grin:

No i gdzie ta aktualizacja na mobilnej wersji?
Jak zwykle Bugzard w pierwszej kolejności robi na pc punktualnie o 19:00 a gracz na telefonie mu czekać jakby Bugzard nie mógł dać punktualnie o 19:00 dla wszystkich zarówno dla pc jak na telefony :rofl:

Był komunikat, że aktualizacja z jakiś tam problemów będzie później…

U mnie jest taka zasada w pierwszej kolejności idą aktualizacje na wersji mobilnej na dwa telefony a potem na pc
Gdybym zrobiłbym odwrotnie to bym miał problem z komunikatem

Problem to ty masz z pisaniem poprawnie po polsku…

2 polubienia

Opóźnienia na telefony wynikają wyłącznie dlatego, że każda gra czy nawet aktualizacja musi przejść weryfikację przez sklep Google Play zanim pójdzie do użytkowników. Blizzarda to wina nie jest. A wczoraj faktycznie był komunikat, że patch na PC wjedzie później.

1 polubienie

Tak ale jeżeli są jakieś nerfy czy zmiany w kartach to wszystko automatycznie o 19:00
Dla wszystkich dostępnych