Informacje o aktualizacji 29.6

Informacje o aktualizacji 29.6

Pakujcie się! Do Hearthstone przybywa nowe rozszerzenie: Tarapaty w tropikach!

Wyświetl cały artykuł

Za każdym razem otwieram info o aktualizacji z nadzieją że w końcu team Hearthstone wróci po rozum do głowy i przywróci jedyny grywalny tryb - Starcia… Usunięcie go to był najgorszy punkt w całej historii gry…

Starcia już nigdy nie powrócą bo Bugzard permanentnie usunął ten tryb szkoda.
A mógł Bugzard wywalić do kosza najemników bo przestali wspierać dawno

Nowa aktualizacja a już sklep zamknięty XD

Bugzard to banda debili :rofl:
Dzisiejszy patch tylko dodał event, który ruszy za kilka dni. Zamknięcie sklepu to mniej kasy od debili, co wciąż płacą za to gówno…

Bugzard jest łase za nasze pieniądze a więcej damy bugzardowi realne pieniądze to wydaje na lewo i na prawo albo drogie fury typu Lamborghini albo jacht za 500 milionów dolarów albo pałace dla arabskich szejków na Kuwejcie a jak starczy to jeszcze na panienki lekkich obyczajów XD
A takiego prostego błędu gdzie zgłaszałem mają gdzieś tylko łapę po kasę wyciągają.
A łapać ruskich trolli to im się nie chcę XD

Dodano 18.06] [Sklep] Zespół bada zamknięcie sklepów dla graczy w UE.
Ach ten Bugzard XD

Zmiany w przyznawaniu pasywnych PD: W ramach dalszych działań wymierzonych w boty i wykorzystywanie luk w grze będziemy odtąd przyznawać mniej PD za przedłużające się okresy braku aktywności.

Zmiana ma na celu nie walkę z botami, bo te mają zaprogramowane zagrywanie kart. Zmiana wprost uderza w farmerów, którzy sobie coś tam zbierają golda na najniższym poziomie ustawki… Oj nieładnie Blizzard, nieładnie… Sam kiedyś farmiłem trochę w ten sposób, ale już jakiś czas temu stało to się mniej opłacalne (wprowadzali po cichu różne rzeczy) i zaprzestałem…

Edit: Wstępnie wygląda na to, że Xp nie jest ograniczany do ilości akcji na turę, a do jakiejś ogólnej aktywności i się albo dostaje XP, albo się go nie dostaje. W Ustawce nawet za małą bezczynność nie dostaje się xp pod koniec partii, np. skip 2 tur na całą partię skutkował u mnie całkowitym brakiem XP.

Edit 2: W normalnym HS-ie Xp jest przyznawane jednak w oparciu o ciągłą aktywność. Gość na ang. forum opisywał sytuację, że grał jakąś kontrolą na kontrolę, dotarł do fatygi, zagrywali dosyć mało kart i dostał pod koniec partii 50 Xp.

1 polubienie