Pakujcie się! Do Hearthstone przybywa nowe rozszerzenie: Tarapaty w tropikach!
Za każdym razem otwieram info o aktualizacji z nadzieją że w końcu team Hearthstone wróci po rozum do głowy i przywróci jedyny grywalny tryb - Starcia… Usunięcie go to był najgorszy punkt w całej historii gry…
Starcia już nigdy nie powrócą bo Bugzard permanentnie usunął ten tryb szkoda.
A mógł Bugzard wywalić do kosza najemników bo przestali wspierać dawno
Nowa aktualizacja a już sklep zamknięty XD
Bugzard to banda debili
Dzisiejszy patch tylko dodał event, który ruszy za kilka dni. Zamknięcie sklepu to mniej kasy od debili, co wciąż płacą za to gówno…
Bugzard jest łase za nasze pieniądze a więcej damy bugzardowi realne pieniądze to wydaje na lewo i na prawo albo drogie fury typu Lamborghini albo jacht za 500 milionów dolarów albo pałace dla arabskich szejków na Kuwejcie a jak starczy to jeszcze na panienki lekkich obyczajów XD
A takiego prostego błędu gdzie zgłaszałem mają gdzieś tylko łapę po kasę wyciągają.
A łapać ruskich trolli to im się nie chcę XD
Dodano 18.06] [Sklep] Zespół bada zamknięcie sklepów dla graczy w UE.
Ach ten Bugzard XD
Zmiany w przyznawaniu pasywnych PD: W ramach dalszych działań wymierzonych w boty i wykorzystywanie luk w grze będziemy odtąd przyznawać mniej PD za przedłużające się okresy braku aktywności.
Zmiana ma na celu nie walkę z botami, bo te mają zaprogramowane zagrywanie kart. Zmiana wprost uderza w farmerów, którzy sobie coś tam zbierają golda na najniższym poziomie ustawki… Oj nieładnie Blizzard, nieładnie… Sam kiedyś farmiłem trochę w ten sposób, ale już jakiś czas temu stało to się mniej opłacalne (wprowadzali po cichu różne rzeczy) i zaprzestałem…
Edit: Wstępnie wygląda na to, że Xp nie jest ograniczany do ilości akcji na turę, a do jakiejś ogólnej aktywności i się albo dostaje XP, albo się go nie dostaje. W Ustawce nawet za małą bezczynność nie dostaje się xp pod koniec partii, np. skip 2 tur na całą partię skutkował u mnie całkowitym brakiem XP.
Edit 2: W normalnym HS-ie Xp jest przyznawane jednak w oparciu o ciągłą aktywność. Gość na ang. forum opisywał sytuację, że grał jakąś kontrolą na kontrolę, dotarł do fatygi, zagrywali dosyć mało kart i dostał pod koniec partii 50 Xp.