Następny przystanek: tropiki!
Ilość błędów powala…
Banda debili ma się czym chwalić…
Jeszcze trochę czasu chyba musi minąć zanim trafi do zespołu ktoś ogarnięty, kto zauważy że wycofanie trybu Starć kompletnie zabiło grę…
Szkoda tych Starć, bo teraz już mógłbym grać nowymi kartami a tak to dupa. Przeplatanka jest niby takimi Starciami, ale z dużo mniejszą możliwością wyboru. No i Starcia pomimo, że je lubimy nie miały super zainteresowania.
Teraz zauważyłem, że w Przeplatance da się odkryć nowe karty albo wypadają z agonii i tak dalej.
Jebać Bugzarda znowu debile z Bugzarda mają problem ze sklepem.
Wydali aktualizacje a już jak zwykle problem ze sklepem.
Nie grajcie w pierdoloną jebaną hs
Za co wy patałachy bierzecie od nas realną kasę?
By ładnie wyglądać?
Mało wam?
Zatrudniacie jakiś stażystów?
Jebać waszą grę od 10 lat.
Już nie można tego robić zakupów bo sklep zamknięty
Kurwa mać i jeszcze karczmarz gadający po angielsku!!!
Dość już tego jadę do waszej siedziby i przy mnie będziecie naprawiać to co zepsuliście po najnowszej aktualizacji.
Zgraja gamonii z Bugzarda nie potrafią nawet przetestować aktualizacje przed ich wydaniem.
Mam już was dosyć a łapę po realną kasę wyciągacie by kupić fury typu Lamborghini albo na panienki lekkich obyczajów XD
Już przy was Gwint o wiele lepszy XD
BUGZARD OSTANIE OSTRZEŻENIE ALBO NAPRAWIASZ ALBO MY PRZESTANIEMY GRAĆ W WASZĄ JEBANĄ GRĘ!!!
Pierwszy raz zgadzam się z Shang w 100% !!!
Banda debili potrafi wszystko zepsuć w hs.
Poniżej przedstawiam 3 ciekawe błędy które miałem po zainstalowaniu nowego patcha.
- Gram Łowcą na sekretach, w pierwszej turze zagrywam tego stronnika, który dobiera sekret na koniec tury. Na koniec pierwszej tury dobiera mi sekret, na koniec drugiej tury nie dobiera NICZEGO!!!
- Gram przeciwko paladynowi, który w 2 kolejnych turach gra 2 razy tę samą aurę i ta aura aktywuje się 2 razy!!!
- Gram w ustawkę (tylko na telefonie) i po kolejnym odpaleniu gry nie mogę kupić żadnego stronnika. Przeciągam stonnika na dół ekranu i NIC on wraca do tawerny po 3 próbach w kolejnych rundach to samo!!! Nigdy więcej nie zagram w to gówno jakim jest ustawka a coraz poważniej myślę o odinstalowaniu hs i kompletnym zaprzestaniu gry w tę GÓWNIANĄ GRĘ!!!
-
- po update jeszcze tym nie grałem
-
- 2 aury na raz są możliwe od paru miesięcy. Nie wiem czy to celowy zabieg (nie śledzę) czy długoterminowy bug.
-
- miałem tak raz czy dwa przy słabym necie gdy wychodziłem z gry do innych aplikacji i po chwili wracałem
Przed chwilą pobiłem swój “rekord” pecha, albo raczej znalazłem koronny dowód na skurwysynskie oszustwo bandy debili developerów hs…
Mam lethal na stole, jestem na 16 punktach życia, mam w talii 22 karty w tym 8 plag. Początek mojej tury i dobieram 8 plag, które mnie zabijają…
Prawdopodobieństwo takiego zdarzenia to pewnie 0,00000000001 %
Banda pierdolonych oszustów i zlodzieji !!!
Bugzard patrzy tylko na nasze realne pieniądze sklep dalej nieczynny a do premiery dlc drugiego dodatku z roku pegaza już we wtorek o 19:00
Owszem można kupić w tym samym sklepie pakiety za euro.
Mam już serdecznie dość takiej chciwości za naszą realną kasę Bugzard kupuje fury typu Lamborghini albo drogie pałace dla arabskich szejków a może Putin wspiera Bugzarda?
Bugzard robi wszystko by zniszczyć ich jebaną grę.
Wprowadzili jebany system pancerzów w gównianej ustawce solo i w duetach.
Gwoździem do trumny jest wywalenie do kosza starć gdzie każdy grał w ten tryb a mogli tego nie ruszać a wywalić do kosza najemników.
Ciągle wieczne powtarzające się bójki czyli odgrzewane kotlety.
Bugzardowi pomysły się kończą XD
Banda debili z Bugzarda nie potrafi nawet zrobić jedną najprostsza rzecz
Przed wydaniem aktualizacji wyłączyć serwery, sprawdzić co jest popsute, naprawić, włączyć serwery, wydać aktualizacja.
Chciwość
Kasa realną od nas najważniejsza o HS na naszych oczach się psuje XD
W moim przypadku nie zapłaciłem debilom ani grosza od ładnych paru lat…
Ale granie za darmo przestaje być jakąkolwiek frajdą…
Nie dziwcie się, że jakieś błędy nie są naprawiane. Jak widać po cudach, jakie się dzieją w rozgrywkach (przynajmniej z pozycji kogoś, kto nigdy nie zapłacił grosza a gra tylko standard), cała “moc technologiczna” poszła w bardzo precyzyjne sterowanie dobieraniem przeciwników, rozdania, RNG… tak aby ci, którzy płacą, szczególnie duże kasy, “mieli więcej szczęścia” i częściej wygrywali. Chętniej wydadzą kolejne tysiące z tej radości.
Gdy pisałem o tym kilka lat temu to większość komentujących uważało mnie za idiotę piszącego o teorii spiskowej…
Tylko że wtedy bugzard robił to finezyjnie.
Teraz jest to robione nachalnie z plagami, kartami Yogg Sarona i podobnymi kartami generującymi losowe efekty!!!
Ja tylko czekam aż Awikun tak bardzo się wkurzy, że odinstaluje wreszcie tę grę i będzie problem z głowy. Niby jest coraz bliżej, ale coś czuję, że to czysty masochizm w jego wydaniu i on lubi narzekać na tę grę zamiast ją po prostu wyrzucić.
Co to Shantsunga narzekaj ciągle, że chcą od nas pieniędzy żeby za moment narzekać na… zamknięty sklep. Ja już tego gościa totalnie nie rozumiem. Źle gdy sklep jest i źle, że go nie ma.
Co do Shangthusnga to mam teorię, że to jest jakiś boot, któremu się skrypt zawiesił bo ostatnio tylko te same zdania przekleja z postu do postu
Jeszcze trochę pogram bo mam masę złota i pyłu…
Bo Bugzard co akuliazacje wydaje to odrazu sklep psuje
Była o tym infomacja od strony
[Dodano 17 lipca] [Sklep] Zespół bada kwestię zamknięcia sklepów dla graczy na serwerze europejskim.
Ale jak nie ma sklepu to nie ma jak wydać pieniędzy. Widzisz związek? powinieneś się cieszyć, że ludzie nie mogą dawać Blizzardowi kasy.
(oczywiście da się wszystko kupić przez przeglądarkę)
No ale gdy sklęp jeest zamknięty to nie można wywać golda na pakiety gracze za euro szukają alternatywy
Nie mogą się doczekać i kupują po 60 paczek za euraski. “Po co poczekać te kilka, kilkanaście godzin i kupić za golda jak można kupić za hajs i napchać kase bugzardowi na ich Lambo, Ferrarki, jachty w Dubaju i panienki” powiedziało większość graczy hsa i kupiła paczki. (TO JEST IRONIA ŻEBYŚ ZROZUMIAŁ)