Aktualizacja 31.6.2 zawiera zmiany dotyczące Ustawki, poprawki błędów i wiadomość od zespołu pracującego nad balansem rozgrywki.
Ustawka to najgłupszy tryb w hs a próby jej zbalansowania to jak próba przerobienia burdelu na klasztor…
Po dobiciu do 8-mej tury można teraz zasnąć grając przez to jak dużo jest czasu
WYWALCIE TEN CZAS WTF 1 ustaFka duo 2 godziny wy macie jakies wypaczenie albo poprostu grac nie potraficie zrobcie w solo po 3 godziny na ture
Precz z ustawką z jebanym systemem pancerza im więcej punktów tym walka trudna.
Dawać system bez pancerza albo polecę do waszej siedziby z łukiem Rexxara albo ostrzami Illidama i gardło wami rozwalę Bugzard to kawał chamy tylko łapy za nasze ciężko zarobione pieniądze bo trzeba kupić Wille dla Arabskich szejków na Kuwejcie
Spadajcie z ustawką albo wrócicie do starego systemu!!!
Precz z chciwością
Ustawka to debilny pomysł nikomu nie potrzebne skiny albo wybór 4
Bo i tak z 8 graczy gra max 4 XD
Precz z komuną! Oddajcie borubara! I na finish: u ciebie w głowie jest tylko jedno. Niewiele.
Może i najgłupszy, ale chociaż darmowy. Nie musisz mieć żadnej kolekcji kart i złotówki wydawać żeby pograć na równi z innymi. Ja się akurat świetnie bawię.
Co do samej aktualizacji dziwi mnie, że nie chcą znerfić protosa, który wali na wszystkich wrogów 2x 15 dmg jak nie więcej. Myślałem, że to będzie kwestia czasu kiedy będzie walił tylko w minionów pomijając bohatera, ale widocznie nie znerfią tego. Owszem, talia jest powolna i trzeba go wcześniej dopakować i dopiero na koniec rozgrywki zagrać, ale nie zmienia to faktu, że u maga rzucanie jedną kartą, która wali we wszystko 30+ dmg wydaje się mega dziwne…
Przyspieszyli, ale wkurza to jak miniony się leją na speedzie x2 a potem na koniec walki zwalniają. Całą grę powinny się tak szybko naparzać. Po co mam na to patrzeć w zwykłym tempie. Powinno być tak, że do 3000 MMR jest zwykłe tempo żeby nowi gracze ogarnęli co się dzieje na planszy, ale powyżej na luzie powinno być wszystko x2, bo i tak wiemy co kto robi i co się dzieje. Oszczędność czasu.