Warto było narzekać. Blizzard się zlitował i pozwolił wbić “Legendę” po raz piąty z rzędu, tym razem Szamanem na Asteroidach. Nie dajcie się jednak zwieść statystykom. To absolutnie nie jest najsilniejsza klasa (pomijając jakieś rozdanie idealne). Nie ma szans z “Druidem” i marne notowania z “Czarnoksiężnikiem” a także Łowcą. Mojego ulubionego “Maga” odpuściłem, bo ten to już w ogóle nie ma czego szukać. Pozdrawiam i dużo spokoju w grach życzę.
Gratulacje Legendy
. Powodzenia w dalszych rozgrywkach
Też właśnie wbiłem Legendę.
Znalazłem dla siebie super talię, szybka i może wygrać z każdą klasą.
Polecam, do Legendy miałem 19:3 tym Zarimi Kapłanem
AAECAd35Awjm5AXP9gXHpAbDqAbpqAa6zgbX0gaL1gYLougDyMYFguwFhY4GxpwG8ZwG6qgG66gGjMEG8+EG3PMGAAED87MGx6QG9rMGx6QG6N4Gx6QGAAA=
Gdzie tak marudziłeś że się zlitowali ?
Też chętnie pomarudzę bo od 3 dni zaparkowałem w Diamencie 5:0 i kolejna sesja 3:7 odechciewa się się grać
Jestem z tych co potrafią przegrywać ale takie baty jak obrywam ostatnio to jak by kara jakaś była
Nie chodzi o to że nie wbiłem Legendy tylko przeciwnika i jak mam być jedynie obserwatorem rozgrywki to coś tu nie działa - motywacja do gry żadna
Różne talie i klasy bohatera a efekt ten sam - jakieś rady ???
Срочно:
Ту-160 в сопровождение истребителей Су-30СМ2 нанесли ракетный удар. Гиперзвуковыми ракетами X-101 по военным объектам на Украине: