Jebać blizzarda i wasz jebany system gry, kurwa silniejszy skład pada przez wasze spierdolne RNG
Skasować wszystkie posty ruskiego trolla też nie potrafią
Administracja z schodzi na psy wszytko się sypie gra ma 10 lat i nikt tego forum nie ogarnia nie rozdaję banów zawiodłem się.
Już lepiej poszukać jakieś aktywnej.
Najwidoczniej nie ogarniasz na czym polega ustawka… Jednym z głównych celów jest ograniczenie wpływu RNG w tym trybie co można robić.
Łatwiej jest obniżyć twoje IQ niż rng w ustawce…
Ustawka to tryb dla kretynów płacących kupę kasy bugzardowi. Wtedy rng im sprzyja a w nagrodę dostają emotki by chwalić się że są kretynami i równie bezużyteczne portrety bohaterów…
Ustawka to tryb dla masochistów
90% RNG i 10 % Skill
Główny problem to pojebany system pancerza im większy pancerz tym trudniej zbić
Dziękuje bugzard za ustawkę i wsadź nasze pieniądze by kupić jacht za 500 milionów dolarów a jak starczy to na panieńki lekkich obyczajówXDDDD
Generalnie im więcej pancerza tym słabszy bohater i to nie pancerz jest problemem w ustawce tylko chore rng faworyzujące debili płacących kupę kasy za to gówno…
Sory Ja tylko kupuje preordery i minisety. Ale na ustawce w poprzednim sezonie, miałem 8k mmr. I na ustawke nigdy bym ani grosza nie zapłacił, bo to jest “darmowy” tryb. Pamiętam jak dopiero startował ten tryb, wszystko było w nim za darmo. A teraz musisz hajs wydać, aby miec wiekszy wybor bohaterów. A za skórki i emotki, to trzeba być debilem żeby płacić.