kurwa, wy chyba nigdy nie wypoziomujecie tej gry, ja nie wiem jakie mózgi u was pracują ale zdecydowanie ludzi odpowiedzialnych za ustawke powinniście wyjebać, jedni mają w pięć rund tyle co inni w 10, to jest popierdolone wypuszczać takie coś, czy wy w ogóle testujecie te grę przed wypuszczeniem? Jak tak, to chyba testy robią małpy bo to jest pojebane co tu się odpierdala, typy z kartami tier 6/7 w 6 rundzie, czasami kurwa widzę trójki tego tieru w 7 rundzie gdzie ja kurwa co najwyżej wbije parę statów jebnemu murlokowi…wypierdalać
Wszystko jest zgodne z “filozofią” tej “losowej” gry. Widać, twój przeciwnik wydał kilka tysięcy a ty pewnie byłeś skąpy, nie zapłaciłeś haraczu, więc masz mniejsze “umiejętności”. Od dawna to jest jasne. A przy okazji, żeby nie zaczynać bez sensu nowego tematu (który niczego nowego by nie wniósł - informacja dla niepłacących, grających tak jak ja Magiem - to obecnie jedna z dwóch najsłabszych klas, ale znana strona zajmująca się statystykami “odkryje to” pewnie dopiero za kilka dni. Nie bez powodu ludzie tym nie grają, nie spotkałem żadnego Maga od 20 pojedynków. Głównie Paladyni, Druidzi, Rycerze Śmierci i uaktywniający się coraz mocniej Łotr, więc nawet grając o wiele lepiej ode mnie “na Legendzie” nie ma szans, aby Magiem ugrać 49% zwycięstw. Nie wiem, jak jest u tych, którzy płacą dużą kasę i w związku z tym mają “szczęście” w rozdawaniu kart i dobieraniu przeciwników. Pozdrawiam wytrwałych w nałogu. Trzymajcie się ciepło. Dużo spokoju życzę.
Bo to są stażyści czekam dalej jak naprawią buga a hajs wzięty za popsucie gry po ostatniej aktualizacja.
Dno i wodorosty
R* od GTA online potrafi wycisnąć premie na to zniżki na to czemu Bugzard nie jest taki jak R*?
Bo większość to multi.
A za nowe fury trzeba zarobić XD
Właśnie przeczytałem zapowiedź kolejnego patcha .2 nerfy i 14 buffow…
Ta banda oszustów i debili kompletnie rozwala hs …
Już msmy zbyt wiele kart o przegietej sile i OTK kombinacji a po tym patchu będzie jeszcze gorzej…