Witam,
Mam pytanie odnośnie karty Dar Garosza. Mam jedną sztukę, wszystkie tego typu karty z tego wydarzenia mam w ilości po 2 sztuki. Jest ona niewytwarzalna. W jaki sposób mam ją stworzyć? To jakiś błąd?
Te karty były rozdawane z okazji rocznicy jest niewytwarzalna
Dziękuję za informację. Skoro były rozdawane, to dlaczego mam tylko 1 sztukę? Pozostałe tego typu karty z innych klas mam po 2 sztuki.
Albo błąd albo nie zrobiłeś w całości ścieżki nagród (być może mogły być zdobywane pojedynczo). Generalnie moim zdaniem te niepyłowalne karty to kolejny dowód głupoty developerów bugzarda.
Pomysł wydawał się biznesowo uzasadniony bo dają coś za darmo ale gracz nie może tego wykorzystać na zdobycie pyłu. Jednak dalej w realizacji same głupoty.
- niektóre karty występowały też w normalnej wersji czyli jak miałeś niepyłowalne 2 i normalne 2 to mogłeś spyłować te normalne, przynajmniej ja tak robiłem.
- niektóre niepyłowalne karty występują w normalnej i złotej wersji czyli masz 4 sztuki, które tylko zajmują miejsce w kolekcji a nie da się ich nawet skasować za darmo.
- Totalną porażką są karty diamentowe, których też nie można spyłować ani skasować , ich artystyczny poziom jest gówno warty a dodatkowo są nieczytelne bo opis działania pojawia się dopiero po najechaniu na nie kursorem.
Generalnie jak dla mnie to kolejny kretyński pomysł bugzarda, który jedyne co wprowadził to burdel w kolekcji kart…
2 polubienia