Komedia nad komedie, czyli brak możliwości wejścia do gry

Nie mogę wejść do gry na swoje główne konto na serwerze Europy na PC od 2 dni. Ostatni raz wszedłem w niedzielę popołudniu do gry, potem wyszedłem, a jak wieczorem chciałem ponownie, to gra się tak długo wczytywała, że pojawił się komunikat, o upływie maksymalnego czasu logowania. I dosłownie próbowałem wszystkiego, a i tak nadal błąd występuje. I jest on wyłącznie na Europie na głównym koncie na PC.

Co robiłem? Zmieniałem hasło, przelogowywałem się, zmieniałem język, zmieniałem serwer, logowałem się na telefonie, zmieniałem konto i co? Nadal nie mogę się zalogować na Europie na PC.

I wiecie co jest zabawne? To dzieje się tylko na głównym koncie na Europie na PC, ponieważ:

1. Na telefonie na głównym koncie na Europie się loguje.
  2. Na PC na głównym koncie na USA/Azja się loguję i mogę grać.
  3. Na PC na drugim koncie mogę się logować na Europie.

To jest kpina, że takie błędy występują w grze, w której twórcy oczekują, że 3 razy w roku ludzie będą wydawać po 60 euro na nią. To nie jest problem ani z konkretnym kontem, ani ze sprzętem, ani z serwerem…

2 polubienia

Witaj!

W takich przypadkach najlepiej jak najszybciej wysłać zgłoszenie do naszych Game Masterów - widzę, że już tak zrobiłeś, zgłoszenie i konto zostaną sprawdzone.

W między czasie usuń folder Hearthstone z tej lokalizacji:

%LocalAppData% > Blizzard > Hearthstone

To może także pomóc :slight_smile: