Król Pluszor OTK

Król Pluszor z obecnym pakietem kart przesycenia używa ich pasożytniczo tylko dla siebie i umożliwia bezproblemowe regularne OTK w 6-7 turze beż żadnej opcji realnego przeciwdziałania ze strony przeciwnika.
Według mnie opcje są dwie:
Bezpośredni nerf - usunięcie szarży z opisu(wiem że traci to co go łączy z oryginalnym Królem ale jego okrzyk bojowy i tak dużo robi).
Pośredni nerf - usunięcie “bestia” z opisu karty - tu problem taki, że wypadałoby wszystkim stronnikom-zabawkom z tego rozszerzenia zaserwować to samo dla spójności… albo może nie?
Według mnie to absurdalne że karty pozwalające na coś takiego jak smoczy kapłan z podwójną turą OTK i teraz jeszcze szybszy OTK hunter są wciąż robieni w standarzie gdzie wyglądało na to, że starają się ciut zmniejszyć poziom mocy kart i ograniczyć takie frustrujące mechaniki.
Co myślicie, co trzeba zrobić z Pluszorem? Może po prostu ban aż do rotacji…? A może według Was to w porządku karta i dopuszczalny charakter rozgrywki?

ten deck jest chory , nie ma żadnej odpowiedzi na niego , powinien być natychmiast jakiś nerf bo obecnie nie da się grać aby ogrywac sobie jakies decki bo tak jak mówisz 6-7 tura i dziękujemy ,