Kupno starej przygody

Gram od 2018 i zastanawiam się nad kupnem którejś ze starych przygód (Karazhan, Liga, Góra, Naxxramas itd). Chętnie przyjmę jakieś propozycje.

A w jakim celu chcesz je kupić? Ja kupiłem wszystkie przygody 1,5 roku temu, gdzieś po 2 latach gry… By sobie popykać czy głównie po karty? Każda przygoda czymś innym sie charakteryzuje. Ale jak miałbym wybierać kolejność według przydatności kart to:

1. Liga odkrywców
  2. Naxx
  3. Czarna góra
  4. Karazhan

Wyjątek stanowi to czy chcesz smokami grać. Jezeli tak to bym wrzucił Czarną górę na 2 miejsce…

1 polubienie

Dzięki za odpowiedź.
Bardziej interesują mnie karty, nie mam dzikich zbyt wiele. Ale sama przygoda też interesuje :slight_smile:

Tez wzialbym(i tak zrobilem) w pierwszej kolejnosci Lige Odkrywcow. W tej przygodzie znajduje sie najwiecej grywalnych dzikich kart. Pozniej pewnie wolalbym wziac Czarna Gore, bo:
-jest tam Thaurissan, ktory jest ultra uniwersalny
-kilka kart, ktore kiedys stanowily mete, a pomimo uplywu lat wciaz mozna je znalezc w kilku taliach jak np Flamewaker, Resurrect, Quick Shot, Gang up, Dark Iron Skulker, Imp Gang Boss(niegdys Op karta byl jeszcze Grim Patron) + kilka kart pod Dragon priesta.

W Naxx tez znajdzie sie kilka spoko kart(ale pomimo to delikatnym faworytem i tak wciaz pozostaje jednak BRM) jak np.
-Loatheb, Kel’thuzad, Sludge Belcher, Nerubian Egg, Mad Scientist i Haunted Creeper.

Wszystko tak naprawde wszystko zalezy od Twoich preferencji i od tego co Ci jest teraz bardziej potrzebne :slight_smile:

3 polubienia

Jeszcze jedno, jak kupuję starą przygodę muszę po kolei wszystkie skrzydła odblokowywać czy mam już całość?

Musisz odblokować sobie te skrzydła, nie byłoby zabawy z ukończoną przygodą na starcie prawda xd ?

Nieprawda. Skrzydła można przechodzić w dowolnej kolejności :slight_smile:
A że wszystkie są gotowe do otwarcia, nie znaczy że przygoda jest ukończona :slight_smile:

Naprawdę? przepraszam za błąd w takim razie i dzięki za poprawę xd

Niestety, nie w dowolnej :confused: