Gram od 2018 i zastanawiam się nad kupnem którejś ze starych przygód (Karazhan, Liga, Góra, Naxxramas itd). Chętnie przyjmę jakieś propozycje.
A w jakim celu chcesz je kupić? Ja kupiłem wszystkie przygody 1,5 roku temu, gdzieś po 2 latach gry… By sobie popykać czy głównie po karty? Każda przygoda czymś innym sie charakteryzuje. Ale jak miałbym wybierać kolejność według przydatności kart to:
- Liga odkrywców
- Naxx
- Czarna góra
- Karazhan
Wyjątek stanowi to czy chcesz smokami grać. Jezeli tak to bym wrzucił Czarną górę na 2 miejsce…
Dzięki za odpowiedź.
Bardziej interesują mnie karty, nie mam dzikich zbyt wiele. Ale sama przygoda też interesuje
Tez wzialbym(i tak zrobilem) w pierwszej kolejnosci Lige Odkrywcow. W tej przygodzie znajduje sie najwiecej grywalnych dzikich kart. Pozniej pewnie wolalbym wziac Czarna Gore, bo:
-jest tam Thaurissan, ktory jest ultra uniwersalny
-kilka kart, ktore kiedys stanowily mete, a pomimo uplywu lat wciaz mozna je znalezc w kilku taliach jak np Flamewaker, Resurrect, Quick Shot, Gang up, Dark Iron Skulker, Imp Gang Boss(niegdys Op karta byl jeszcze Grim Patron) + kilka kart pod Dragon priesta.
W Naxx tez znajdzie sie kilka spoko kart(ale pomimo to delikatnym faworytem i tak wciaz pozostaje jednak BRM) jak np.
-Loatheb, Kel’thuzad, Sludge Belcher, Nerubian Egg, Mad Scientist i Haunted Creeper.
Wszystko tak naprawde wszystko zalezy od Twoich preferencji i od tego co Ci jest teraz bardziej potrzebne
Jeszcze jedno, jak kupuję starą przygodę muszę po kolei wszystkie skrzydła odblokowywać czy mam już całość?
Musisz odblokować sobie te skrzydła, nie byłoby zabawy z ukończoną przygodą na starcie prawda xd ?
Nieprawda. Skrzydła można przechodzić w dowolnej kolejności
A że wszystkie są gotowe do otwarcia, nie znaczy że przygoda jest ukończona
Naprawdę? przepraszam za błąd w takim razie i dzięki za poprawę xd
Niestety, nie w dowolnej