Fajnie zbalansowana ta giereczka. Sami magowie w drabince na 10 meczów 9 magów nie da sie nic pograć spelle za pol darmo od 3 tury i wszystko pokontrowane:) Jak rzucasz czar to zblokowany przez sekret jak rzucasz miniony to martwe w następnej turze jak nie to zamrozone lub ogołocone 3 poziomy niżej .Wywalcie resztę klas i zmieńcie nazwę gry jak w temacie .Odinstalowałem szkoda czasu. Nie pozdrawiam
Coś w tym jest, natomiast warto pamiętać, że to pierwszy tydzień dodatku, mogą nastąpić nerfy albo reworki kart. Nie ma co się poddawać, warto poczekać na zmiany!
Cieszy mnie Twój optymizm ale wątpię czy to zmieni stan rzeczy .Mag ma za dużo rzeczy które uniemożliwiają zbudowanie stołu a jak już zbudujesz to wrzuca 4x8 zywiolaki i tego nie ma już jak wykontrowac - wychodzisz z gry. musieliby wywalić z 50% zepsutych kart . Niestety wtasowanie Minionków ,które kontrują sekrety nic nie daje są za słabe.Jeszcze trzeba mieć szczęście aby je znaleźć w talii… mag sobie dobiera po kilkanaście kart w tym czasie. W połowie kosztów jak wspomniałem. Nieważne ile wezmę rzeczy do przywracania zdrowia czy innych rzeczy nic to nie daje Mag sobie rzuca za 3 many 8 armora a reszta ma maks 4 zdrowia …
Tak jak shure, rzygam na widok tego kuxestwa
Tia questline bardzo łatwo wykonalny plus Esencja zaklinaczki(zmniejsz koszt zaklęć w talii o 1), nauka do sesji( dobierz 1 kartę plus za każde obrażenia zaklęć), no i aukcjoner. Value szybuje w górę od kiedy zrzuci questline i esencje.
W drabince gra się dla nagród.
To wybierasz talię która ma największe WinRaito.
Trzeba zacisnąć zęby i grać.
Dla zabawy z kolegami się gra.
Nie miałem problemów z grą od jej premiery do wczorajszego dnia. Czy trzeba więcej coś dodawać? Nie lubię innych trybow i gram tylko standard. W tej grze nie ma nic aktualnie co brzmi jak balans i zaciskać zębów nie będę po prostu dałem sobie spokój. Gry są po to by dawały frajdę ale granie w kółko z tym samym niemożliwym do pokonania przeciwnikiem to chyba nie jest rozrywka tylko masochizm ?
Jak na razie Brizzard osiągnął dwie rzeczy:
- skasował Priesta
- zrobił z Hearthstone grę single player
A ja gram tylko magiem (od zawsze), ale na darmowym koncie, więc wygrywam nim 1 na 5 pojedynków (Blizzard “dba” o moje odpowiednie rozdania :). Chcę Was jednak pocieszyć - za kilka dni mag będzie 5-6 siłą. Wytrzymajcie, a przekonacie się. Pozdrawiam i życzę wiele spokoju w grze HS.
Mam propozycję dotyczącą następnego dodatku. Karta za 1 many: okrzyk bojowy - zadaj 30 pkt obrażeń wrogiemu bohaterowi. Bo w tym kierunku zmierza gra więc po się cackać po trochu.
Szczerze to grając na maga quest lockiem czy quest rogalem to przegrałem raptem raz i to dlatego, że miałem mało ukryć, gorszy wydawał mi się quest heal lock, bo ten wyleczył mi się do 16hp i zrobił questa, gdy miał 4 i rękę pełną kart za HP.
To nie jest kwestia wygranej lub przegranej ale możliwości przeciwdziałania. Broń, stronnika, możesz zniszczyć. A walka z magiem wygląda tak jakby dwóch bokserów wyszło na ring i zaczęli się okładać po twarzach nie stosując gardy, uników itp. Walą się aż któryś padnie.
No tak niestety wyglądają gry na Burn decki.
Polecam grę buff paladynem. Mag się nawet nie zdąży dobrze rozkręcić i już umiera. Jedyny deck z którym miałem problem to mirror.
Tutaj kod jakby ktoś był zainteresowany: AAECAZ8FCvy4A5XkA/voA5HsA6L4A8f5A9j5A9n5A6iKBKqKBArKwQPM6wPj6wOH9AOI9APw9gPz9gOq+AOVoATJoAQA
Coś czuję, że paladyn oberwie nerfami jeszcze przed tymi wszystkimi magami i innym tałatajstwem. Na nic innego dziś nie trafiam
No widzisz. Czyli 66% winratio działa. Czyli jednak mag nie jest taki super jak się wydaje, bo jest na niego kontra.
Dzięki za kod.
Mocny deck, maga można też łatwo zabić quest druidem. Piętą Achillesa maga są spelle i sekrety Frost. Swojego questa można zrobić nie dając magowi możliwości zrobienia questa jemu, a potem to już łatwizna.
Do autora wątku.
Trzeba być naprawdę bardzo mało inteligentnym żeby dzień czy dwa po nowej mecie płakać że coś jest op i ze tylko to gra… Ok, wyjątkiem mógł być dh jak wyszedł bo tam to serio ich poniosło…
Tak się składa że na openingu wypadł mi quest maga i… Jest on gówniany przez pierwsze 2 dni ok, jakoś szło, ale później jedyne z czym wygrywam to warlock, czasem druid i kapłan. Reszta miecie tego maga że hoho, no chyba że im nie siądzie rozdanie.
Jakie 4x8 żywiołaki - nie wiem skoro gra tylko quest lub pochodne. No chyba że siedzisz w brązie
Jak mag był w t1 tak teraz już t2 i leci w dół powoli…
nie wspominałem nic o quest magu ani nic związanego z dodatkiem także jeśli już wymyślasz to zastanów się nad swoim ilorazem zamiast kogoś obrażać. Po prostu mam dość tej gry ze względu na karty maga które doprowadziły mnie do usunięcia tytułu. Nie mowie nic o wygrywaniu czy przegrywaniu https://youtu.be/KhSF-AZJkCs?t=423 poczuj się w roli tego druida 60 armora wbil i nic nie mógł zrobić albo ten gameplay… https://www.youtube.com/watch?v=_5Q6T_ZsaVI a i wisienka na torcie tak apropo że niby przesadzam https://www.youtube.com/watch?v=UFfwWktY3x8