Mini-set 3 Czerwca

" Wailing Caverns will launch on June 3 with 35 brand new cards (66 in total).

Card reveals start tomorrow! "

Oby cena była taka jak ostatnio.

3 polubienia

Czyli jeśli dobrze liczę znowu 4 legendy. Mam nadzieję, że okażą się bardziej grywalne.

2k golda lub 15 zielonych :slight_smile:

Sytuacja podobna co mini set temu .
Nie mogąc doczekać się tegoż mini setu złożyłem swój własny dziki mini zestaw .
Kupiłem pakiety , otworzyłem je , wszedłem na hearthpwn i tam ujrzałem ,że to będzie 3 czerwca …

Ciekawe czy meta się trochę bardziej wyrówna?

Powinna się wyrównać. Poprzedni miniset miał naprawdę fajne i przemyślane karty. Tutaj raczej nie ma miejsca na zapychacze.

Witam was, jestem nowy i za bardzo nie wiem jeszcze o co chodzi z tym minisetem, mógłby ktoś wytłumaczyć :wink: ?

1 polubienie

To po prostu zestaw dodatkowych 35 kart do dodatku, będziesz mógł kupić je wszystkie za złoto lub pieniądz jako zestaw, ale będzie można je również znaleźć w pakietach z dodatku Zahartowani przez Pustkowia

Witam.
Pierwsze ujawnione karty z minisetu można obejrzeć tutaj:
https://twitter.com/PlayHearthstone
Pozdrawiam.

Ten murlok legendarny… XD z jednej strony słaby i wolny ale z drugiej… Może splugawić biletusa na przykład xd

Na pierwszy rzut oka “ale zawaliste!”, po chwili “ale kupa” (przynajmniej ja tak miałem), ale gdy teraz zerkam na tę kartę to widzę dla niej przyszłość :wink: W szybkiej mecie nie ma za bardzo co liczyć by to grało, ale gdyby ona zwolniła, grała większość wolnych deków byłby praktycznie wszędzie… Wtedy za 7 many jest to potencjalne minimum 8/8 + usunięcie kłopotliwego stronnika Z RĘKI!!! przeciwnika! Gdyby było z talii to kupa kompletna, ale z ręki daje tej karcie +100 do użyteczności. Szkoda tylko, że nie zapowiada sie na wolniejszą metę…

1 polubienie

Nom, jak zwolni to każdy control warlock będzie to grał na bank, może nawet teraz by się coś dało, ale nie wiem w sumie

Właśnie widziałem zwiastum a czy dostaniemy wczesny dostęp do kart z mini serii?

Ale po co wczesny dostęp skoro one będą już dostępne w ten czwartek ?

Chodziło mi o ujawnianie nowych kart z miniserii

Nowy murlok będzie szalał w dziczy jeśli zredukuje się jego koszt do 1 innym murlokiem. :sweat_smile:

3 polubienia