Miniset - wyciek

No to grubo :smiley: to teraz nie opłaca się zbierać pakietów po premierze tylko kupić za 2k golda, ale z drugiej strony to też bez sensu skoro za rangi co miesiąc coś wpadło i dodatkowe rzeczy… Hm…

1 polubienie

ja zbierałem pakiety z darkmoon i teraz nie wiem czy je otworzyć xD

Jak myślicie - warto wydać te 2k golda na ten miniset czy lepiej ograniczyć sie do odtworzenia 18 paksow, a golda inwestować juz w pierwsze rozszerzenie wydane w tym roku?

Ja mam uzbierane 27 i na pewno nie wydam tych 2k golda w takim wypadku…

a brakuje ci dużo kart z darkmoon podstawowego ? Bo jesli tak moze jednak warto , sam nie wiem…

Trochę brakuje. Przede wszystkim epików i legend, bo commony i rare’y mam wszystkie.

No to chyba warto, bo 2k golda za tyle kart to jest niezły interes, a teraz możesz uzupełnić kolekcję z darkmoon podstawowego, jeśli się uda xd
ja mam uzbierane 30 pakietów i tez mi brakuje parę epikow i legend

Z jednej strony kusi, bo wydaje sie to być niezłym interesem - wszystkie karty z tego setu za 2000 zlota. Z drugiej jednak strony, same karty nie powalają na kolana i ciągnie sie gdzies ta mysl, ze rozsądniejszym wyjściem jest inwestycja w nowy dodatek xD zwłaszcza, ze zachomikowalem 18 paksow z myślą o zatrzymaniu środków na kolejny dodstek. W związku z tym sam w sumie nie wiem co z tym fantem zrobić. Nie gram teraz praktycznie wcale w HS, poza wykonaniem codziennych i tygodniowych zadan i nawet nie wbiłem jeszcze 50 poziomu (49 i 1/2…), a więc golda mam jeszcze stosunkowo niewiele na kolejny dodatek, a w ten sposób trochę zmniejsze swoje zasoby. Spory dylemat xD

mi brakuje 7 grywalnych legend :smiley: więc chyba otworzę je teraz i uzbieram 2k bo warto inwestować w najnowsze karty xD następnie będe już zbierał na następny dodatek
właściwie to wszystko rozbija się o to czy te 4 legendy są dobre czy nie

Podobne mam odczucia, ale. Te karty jakieś super się nie wydają, a legendy bardzo przeciętne jak na pierwszy rzut oka wg mnie…

Z tych wszystkich kart zainteresował i przyda mi się jedynie 1 common to se go kraftne …

Mam zero pakietów.
Więc myślę nad kupnem.
Choć widzę tam jedną kartę która mi się podoba. :thinking: muszę to przemyśleć.

Mam 21 pakietów, ale kupuję od razu. Mają dodać 12 osiągnięć związanych z ministetem, a wypełnianie ich to rzecz, która daje mi obecnie najwięcej satysfakcji (jeśli nie jedyna ;D).

Tylko pamiętajcie, że promocja minisetu w sklepie za 2k jest tymczasowa.

Kurde jednak mam rozkmine czy nie kupić tego seta za 2k golda i otworzyć pozostałe 27 pakietów które mam uciułane…
Karty niby średnie/słabe, no ale nie wiem… 4 legendy to 4 legendy

Jako osoba która notorycznie cierpi na brak kart z nowych dodatków możliwość kupienia tego za złoto w komplecie to zbawienie. Biorę od razu.

1 polubienie

Wiadomo do kiedy ? >

Na stronie sklepu jest napisane, że do 10 maja tego roku.

1 polubienie

Jak myślicie jest dalej sens kupowania tego za 2k skoro karty legendarne okazały się mocno średnie ?

Legendy z minisetu są solidne, przynajmniej 3 z nich. A oprócz tego parę innych grywalnych kart. Moim zdaniem zakup jest opłacalny.

4 polubienia