No to grubo to teraz nie opłaca się zbierać pakietów po premierze tylko kupić za 2k golda, ale z drugiej strony to też bez sensu skoro za rangi co miesiąc coś wpadło i dodatkowe rzeczy… Hm…
ja zbierałem pakiety z darkmoon i teraz nie wiem czy je otworzyć xD
Jak myślicie - warto wydać te 2k golda na ten miniset czy lepiej ograniczyć sie do odtworzenia 18 paksow, a golda inwestować juz w pierwsze rozszerzenie wydane w tym roku?
Ja mam uzbierane 27 i na pewno nie wydam tych 2k golda w takim wypadku…
a brakuje ci dużo kart z darkmoon podstawowego ? Bo jesli tak moze jednak warto , sam nie wiem…
Trochę brakuje. Przede wszystkim epików i legend, bo commony i rare’y mam wszystkie.
No to chyba warto, bo 2k golda za tyle kart to jest niezły interes, a teraz możesz uzupełnić kolekcję z darkmoon podstawowego, jeśli się uda xd
ja mam uzbierane 30 pakietów i tez mi brakuje parę epikow i legend
Z jednej strony kusi, bo wydaje sie to być niezłym interesem - wszystkie karty z tego setu za 2000 zlota. Z drugiej jednak strony, same karty nie powalają na kolana i ciągnie sie gdzies ta mysl, ze rozsądniejszym wyjściem jest inwestycja w nowy dodatek xD zwłaszcza, ze zachomikowalem 18 paksow z myślą o zatrzymaniu środków na kolejny dodstek. W związku z tym sam w sumie nie wiem co z tym fantem zrobić. Nie gram teraz praktycznie wcale w HS, poza wykonaniem codziennych i tygodniowych zadan i nawet nie wbiłem jeszcze 50 poziomu (49 i 1/2…), a więc golda mam jeszcze stosunkowo niewiele na kolejny dodatek, a w ten sposób trochę zmniejsze swoje zasoby. Spory dylemat xD
mi brakuje 7 grywalnych legend więc chyba otworzę je teraz i uzbieram 2k bo warto inwestować w najnowsze karty xD następnie będe już zbierał na następny dodatek
właściwie to wszystko rozbija się o to czy te 4 legendy są dobre czy nie
Podobne mam odczucia, ale. Te karty jakieś super się nie wydają, a legendy bardzo przeciętne jak na pierwszy rzut oka wg mnie…
Z tych wszystkich kart zainteresował i przyda mi się jedynie 1 common to se go kraftne …
Mam zero pakietów.
Więc myślę nad kupnem.
Choć widzę tam jedną kartę która mi się podoba. muszę to przemyśleć.
Mam 21 pakietów, ale kupuję od razu. Mają dodać 12 osiągnięć związanych z ministetem, a wypełnianie ich to rzecz, która daje mi obecnie najwięcej satysfakcji (jeśli nie jedyna ;D).
Tylko pamiętajcie, że promocja minisetu w sklepie za 2k jest tymczasowa.
Kurde jednak mam rozkmine czy nie kupić tego seta za 2k golda i otworzyć pozostałe 27 pakietów które mam uciułane…
Karty niby średnie/słabe, no ale nie wiem… 4 legendy to 4 legendy
Jako osoba która notorycznie cierpi na brak kart z nowych dodatków możliwość kupienia tego za złoto w komplecie to zbawienie. Biorę od razu.
Wiadomo do kiedy ? >
Na stronie sklepu jest napisane, że do 10 maja tego roku.
Jak myślicie jest dalej sens kupowania tego za 2k skoro karty legendarne okazały się mocno średnie ?
Legendy z minisetu są solidne, przynajmniej 3 z nich. A oprócz tego parę innych grywalnych kart. Moim zdaniem zakup jest opłacalny.