Witajcie jakiś czasu temu wrzuciłem podsumowanie roku pegaza kto jeszcze nie czytał zachęcam do lektury.
Już 25 marca (Wtorek godzina 19:00) rozpoczynamy nowy rok Raptora został już tylko tydzień.
W tym tygodniu spodziewamy się drugiej części aktualizacji jak tylko blizzard skończy ujawniać wszystkie karty pierwszego dlc z roku Raporta.W tym tygodniu ruszy przedmiera kaczarmena płatna bójka by móc przetestwować nowe karty.
Uwaga dla graczy którzy grają w standard ostatni dzwonek by już pozmieniać karty roku Wilka (Festwial Legendy, Tytani i Finałowe starcie na bezludziu)
Zanim opuszczą stanard i trafią do dziczy.
W tym tygodniu będzie informacja o nowej ścieżce nagród i już teraz proszę by dnia 24 marca w poniedziałek nie robić tygodniowych zadań a zostawić na nową ścięzkę wpadnie dużo expa,golda już 3 nowe pakiety czekają by je otworzyć.
Tak moi drodzy wszystko dobre co się dobrze kończy a już najwyższy czas szykować się do hucznego otwarcia Roku Raptora.
Już odkładaj golda.
UWAGA DO 18 MARCA OSTATNIA SZANSA NA ZAKUPIENIE KARNERTU KUP ZANIM PRZEPADNIE.
Widzimy się 25 marca o 19:00
Wydawało mi się, że developerzy hs to najwięksi debile niszczący moją ulubioną grę…
Dodatek Starcraft to najgorszy dodatek w historii tej gry ale jak widać poniżej myliłem się.
Dobre to skończyło się DAWNO TEMU… a ja szykuję się do hucznego odinstalowania hs bo najnowszy dodatek hs jest jeszcze gorszy od Starcrafta i już dłużej nie dam rady…
Inteligentni gracze to odkładali golda OD DAWNA a nie JUŻ…
Ja na przykład mam odłożone ponad 20k golda…
Bugzard płaci ci za reklamę tego gówna, CZY ROBISZ TO Z CZYSTEJ GŁUPOTY???
25 marca są moje urodziny i zastanawiam się nad wyborem jednego z dwóch prezentów:
Albo odinstaluję to gówno, albo przekażę konto małoletniemu bratankowi, który lubi takie gówniane gry…
28 pojedynków - 23 razy przeciwnikiem Druid :))) Rozumiem, że “kreatywni” gracze HS-a rzucili się na najlepszą klasę, jak małpa na banany, więc teraz pewnie “miesiąc Druida”. Przednia zabawa - boki zrywać :)))