wlazłem po miesiącu niebycia, nadal gówno nie gra, ustawka zbugowana na milion sposób, 4 miejsce upierdala punkty zamiast je dawac, ustawione wszystko od a do z, po 5 turach można w 100% stwierdzić, że się przejebie, generalnie brak balansu na każdym kroku, jedni dostają wszystko w 5 tur inni dostają chuja w dupę, nie potraficie tej gry od miesiecy zbalansować czy sprawić aby miała ona jakikolwiek sens, banda partaczy, w dupie sobie wsadzcie te wasze pakiety i dodatki za chore pieniądze, kto to widział żeby pare cyfrowych pierdół kosztowało po 400 PLN, siadło już wam na łeb, nie znam drugiej tak drogiej i jednocześnie gównianej gry.
Nie napisałeś nic sensownego i zgodnego z prawdą, a odejmowanie punktów na 4 miejscu nie jest bugiem… Po prostu nie ogarniasz mechanizmów tej gry.
mechanizmy tej gry sa spierdolone jak cala ta gra i elo
Po prostu nie rozumiesz jak działa samo naliczanie punktów nie mówiąc o całej reszcie…
W mobilnych hs nie wiem jak jest na pc istnieje coś takiego jak odinstaluj ustawkę i po kłopocie
Ja już nie gram w to gównianą ustawkę płacisz ciężkie realne pieniądze bugzardowi fundujesz Lamborghini a co dostajesz?
Nic nie warte gówniane emotki,skiny i Bóg wie a Bugzard się cieszy bo ma już na jacht tylko chciwość to główny grzech Bugzarda i ten jebany system pancerzowania do kosza im większy pancerz tym trudniej zabić przecinka bo najpierw farnisz stronników by mieć więcej punktów ataków i gówno daje XD
A najlepsze czasy w ustawek Bugzard ma za sobą czyli bez systemu pancerza było dużo lepiej a teraz gówno na potęgę a nie lepiej dać jakiegoś stronnika co da pancerz albo uzdrowi?
Przez waszą chciwość ludzie odchodzą a bugi dalej i będą XD
Bo to Bugzard
R* w GTA online potrafi więcej zrobić
Rozumiesz tyle samo co Shang.
Według wstępnej informacji miejsce w top4 to wygrana więc zmniejszenie rankingu to"super " nagroda…
Powiem więcej po kilku miesiącach przerwy udało mi się wbić legendę. Pierwsza gra z legendą o niższym numerze czyli lepszy ode mnie, wygrywam i numer legendy mi rośnie. Kolejne 3 gry przeciwko graczom diament 6,10,10, też wygrywam a mój numer legendy cały czas rośnie…
Banda pierdolonych debili i oszustów…
Grasz w tą grę tyle czasu i też nie ogarniasz jak działają rankingi w tej grze ? Nie wiesz o 2 typach MMR? O tym w jaki sposób są dobierani gracze z gwizdkami, itd. ?
Dla mnie to komplement z twojej strony… Na logikę po zdobyciu legendy powinienem być parowany tylko z innymi legendami lub graczami o statusie diament 1. Dodatkowo nigdy po wygraniu gry nie powinien mi rosnąć numer legendy tylko spadać i żadne MMR tego nie wyjaśnia. Wniosek jest taki że po zdobyciu legendy (szczególnie pod koniec miesiąca) dalsze granie w standard kompletnie nie ma sensu. Granie w ustawkę to rozrywka dla kretynów których podniecają emotki i portrety które mnie wiszą i powiewają. Tym bardziej że w ustawce liczy się tylko i wyłącznie szczęście w dobieraniu stronników o silnej synergii i jak najszybszym dobieraniu ich trójek tak by stawali się złotymi stronnikami i buffowali swoje parametry do absurdalnie wielkich rozmiarów.
PS. Do Shanga, pancerz nie ma kompletnie żadnego wpływu na wynik ustawki…
MMR (2 typy?), RNG, rankingi, statusy… cuda niewidy panie, a wszystko tylko po to, by ci, którzy zapłacili najwięcej pieniędzy, “mieli więcej szczęścia” i ciesząc się z wygranych, wydawali dalej solidna kasę. Niektórzy albo nie pamiętają, albo jeszcze sobie nie uświadomili, że gry nie powstają, bo twórcy mają wielką wewnętrzną potrzebę uszczęśliwiania grających, tylko po to, by zarabiać pieniądze. Mechanizm finansowy działania każdego biznesu wydaje się być prosty. I jeszcze z mojej ulubionej “działki” - statystyk HSReplay, podaję prawidłowy procent wygranych magiem przez niepłacącego - ok 15%, dla płacących - nie wiem. Pozdrawiam wytrwałych. Życzę dużo uśmiechu przy tej “losowej” grze.
Ustawka jest trybem dla debilów płacących realne euro a co dostajesz?
Niczego nie warte skiny,emotki,
90% to RNG a 10% skill
Banda kretynów z Bugzarda przy pomocy stażystów nie potrafi naprawić głupie błędy XD.
A za nasze pieniądze już łapy wyciągają by hajs się zgadzał a za nasze nowe fury typu Lamborghini do garażu XD.
Precz z chciwościąXD
Debile z bugzarda nie potrafią się nauczyć jak nie wysyłać tego samego posta na forum 2 razy, a co dopiero o błędach i głupotach w hs…
MMR to jedna wielka ściema i kolejne oszustwo tych debili…
Kilka dni temu wbiłem legendę i teraz testuje nowe talie i robię zadania dzienne.
Na logikę powinienem być parowany tylko z graczami o statusie legendy lub
diament 1 ewentualnie diament 1 -5.
A w rzeczywistości już 4 razy sparowalo mnie z graczami o statusie brąz 5!!!
Co jeszcze ciekawsze po wygraniu gry numer legendy rośnie czyli ranking spada!!!
Developerzy hs to kompletni debile i oszuści którzy zamienili się z chujami na głowy…
Ogólnie uważam, że Standard jak i ogólnie grę ogarniasz lepiej ode mnie. No a co do samego parowania to rangi które widzimy to ściema i już od dawna według tego nie dobiera… Pozostało to tylko dlatego by ktoś mógł się pochwalić, że jest w legendzie, a dobieranie opiera się tylko i wyłącznie w oparciu o ich MMR, którego my nie widzimy. Jedyne co jest dla nas widoczne i ma jakieś odzwierciedlenie w doborze przeciwników to są gwiazdki, które my też widzimy, a ma to taki związek, że jak startujemy na początku sezonu z daną ilością gwiazdek to później przez cały sezon będzie nas dobierać z osobami którzy startowali z taką samą ilością gwiazdek… Ale też nie do końca, bo są odchyły jak na przykład w moim wypadku.
Dlatego dzieją się takie cuda, że na przykład gra się będąc w legendzie z osobami z brązu… Albo tak jak u mnie, że na rankingu standardu mam bardzo mało doświadczenia i powinienem mieć dosyć niskie MMR, ale mam chore ilości godzin w grach luźnych czy rankingu na dziczy i dobiera mi na standardzie ludzi z okolic legendy.
A i również wolałbym, żeby dobierało mi osoby z rang na których obecnie jestem, ale najwidoczniej rozsypało im cały system matchmakingu w momencie kiedy ludzie zaczęli masowo opuszczać grę i nie mogą dojść ładu, stąd na przykład te boty na prostych rangach.
Masz sporo racji w tym co piszesz, ale co najmniej 2 rzeczy pozostają nie wyjaśnione.
- Tylko na legendzie widzisz rangę przeciwnika. Czy to jest błąd czy celowe działanie bugzarda???
- Nie ma kompletnie żadnego sensu sytuacja w której będąc na legendzie po wygraniu gry numer legendy mi rośnie (czyli ranking spada). Gracze którzy w trakcie mojej gry zdobywają status legendy dostają numer wiekszy od mojego a pozostali w zależności od wyników swoich gier zwiększają lub zmniejszają swój ranking ale NIE MOIM KOSZTEM!!!
MMR nie powinien mieć żadnego wpływu na to że po wygraniu gry ranking mi spada…
Jestem na tej legendzie, patrzę na rozdania kart u przeciwników, jak sprytnie mnie przydzielani są przeciwnicy w zależności od wybranego przeze mnie decku, jak karty w ramach tego słynnego rng zagrane przeze mnie (gram Magiem) atakują tylko moich stronników, jak w ciągu dwóch, trzech tur początkowych wracają do mnie systematycznie karty wyrzucone w ramach “wymiany początkowej”, jak systematycznie przy różnych znanych mechanizmach “spalane” są karty najważniejsze, itd. - precyzyjny system po prostu nie pozwala grać z radością tym, którzy nigdy nie zapłacili ani grosza. Chyba pora na odinstalowanie.
Co do punktu 2 czytałem kiedyś jakieś wyjaśnienia, kiedy zaczęły się takie cuda dziać… Podobnie zresztą czasem jest na ustawce z miejscem 4… Tylko, że tam ma to miejsce głównie w przypadku kiedy w jednym momencie odpadną 2 osoby: jedna ląduje na miejscu 4, a druga na 5, a ich miejsce jest całkiem oderwane od rankingu i MMR przez co pokazuje, że ktoś jest na miejscu 4, ale faktycznie jego miejsce według gry i systemu to 5 przez co odejmuje punkty… Drugi przypadek zdecydowanie rzadszy, kiedy nasze wewnętrzne MMR jest bardzo wysokie, a jakimś cudem nam sparuje słabiaków i zdobędziemy 4 miejsce przez co nam obniża punkty, bo algorytm się gubi, że przegraliśmy z takimi leszczami…
W przypadku Standardu i Dziczy działa ten 2 mechanizm w jakimś stopniu, gdzie są znaczne różnicy w wewnętrznym MMR i dochodzi do złego parowania, ale nie wnikałem i nie doczytywałem dlaczego dokładnie tak się dzieje…
Na początku HS, kiedy jeszcze grały tłumy dochodziło też do podobnych przypadków, gdzie pomimo wygranych nasz ranking spadał, ale tam wynikało to z tego, że ludzi na legendzie była cała masa i jak siedzieliśmy w godzinach gdzie był największy tłok na serwerach to ludzie po prostu szybciej się pieli do góry niż my i spadaliśmy z rankingu
Cały urok ustawki polega na tym, że nie musisz wydać nic kasy i możesz grać mając takie same szanse jak reszta. Za kasę dostajesz 2 bohaterów więcej do wyboru i to jest wartość a nie te emotki etc.
Zakup tego pass’a to jest w zasadzie jak za darmo w porównaniu z kasą jaką trzeba wyłożyć na standard.
Głupota tego posta powala…
W ustawce płacisz KASĘ za 2 więcej bohaterów i dzięki temu masz więcej portretów i emotek oraz wyższy ranking (z którego też nic nie wynika)
Ja od kilku lat nie zapłaciłem ani grosza za hs a dzięki pylowaniu kart wypadających ze standartu i ścieżce nagród mam ponad 10 tysięcy złota i 70 tysięcy pyłu i ZAWSZE pierwszego dnia po wejściu nowego dodatku komplet kart do standartu.
Bo debilu osoba z diamentem która grasz, ma wbita legende wcześniej i ma po wbiciu legendy, podobny poziom do Ciebie.
Sam jesteś debilem ponieważ:
- Nie potrafisz pisać poprawnie po polsku.
- Jeżeli gram z diamentem to znaczy że jeszcze nie wbił legendy a nie że wbił ją wcześniej.