Mam problem z wykonywaniem zadań z obozowiska, a mianowicie kończę dane wyzwanie, a ono się nie zalicza. Podejrzewam, ze robie coś źle i chciałbym wiedzieć co.
Misja z awatarem slizgodzida.
Ukończ zlecenie Niru Płomienne Ostrze (Normalne) z zestawu Pustkowia. W drużynie: Velen, Grzmot.
A wiec wybieram misje wskazana powyżej, biorę do drużyny slizgodzida, velen, grzmota, pokonuje bossa i nic się nie dzieje. Czy muszę mieć w starciu z bossem wyżej wymieniona trojke bezpośrednio w walce? Wyglada na to, ze mając ich na „rezerwie”, challenge nie wchodzi.
Musisz mieć ich w drużynie.
Też nie wiedziałem o chodzi ale u mnie zaliczyło gdy Archimond padł.
Musisz ukończyć zlecenie mając tą trójkę w drużynie(Mogą w rezerwie) lub na całe zlecenie z bossem.
Zależy czy grasz w wersji angielskiej czy Polskiej.
U mnie oprócz nauki ogarniętego nowego systemu zadań trochę mi zajęło zanim się wreszcie zrozumiałem.
Ja bym spróbował zagrać przy główny bossie tą trójkę i tak musisz mieć zbrojnego zadaje więcej obrażeń magom.
Jak coś nie pyknie to zmień na angielki albo wywal zadanie.
Nixx
Na ogół w wersji angielskiej jest mniej błędów a poza tym jeśli korzystasz z anglojęzycznych stron o hs to nauczysz się nazw kart. Czasami błędnie podany jest poziom trudności np. napisane jest tryb heroiczny a zalicza na normalnym albo odwrotnie.
Shang
Nie wiem co jest glupsze, twoje rady czy twoje pytania???
Szukałem podobnych wątków, bo sam się borykam z podobnym problemem, zmieniłem język na ang i nie pomogło ale dodałem jeszcze osobę odwiedzającą do drużyny i każde zadanie zaliczyło z buta
Też miałem ten problem , przeczytałem ten wątek i znalazłem rozwiązanie
W drużynie musi być też zleceniodawca i najemnicy wyszczególnieni w zleceniu.
Pozdro 4all
ps. nowy w najemnikach