Najemnicy - wyzwania z obozowiska

Witam.

Mam problem z wykonywaniem zadań z obozowiska, a mianowicie kończę dane wyzwanie, a ono się nie zalicza. Podejrzewam, ze robie coś źle i chciałbym wiedzieć co.

Misja z awatarem slizgodzida.
Ukończ zlecenie Niru Płomienne Ostrze (Normalne) z zestawu Pustkowia. W drużynie: Velen, Grzmot.

A wiec wybieram misje wskazana powyżej, biorę do drużyny slizgodzida, velen, grzmota, pokonuje bossa i nic się nie dzieje. Czy muszę mieć w starciu z bossem wyżej wymieniona trojke bezpośrednio w walce? Wyglada na to, ze mając ich na „rezerwie”, challenge nie wchodzi.

Z góry dzięki za pomoc!

Musisz mieć ich w drużynie.
Też nie wiedziałem o chodzi ale u mnie zaliczyło gdy Archimond padł.
Musisz ukończyć zlecenie mając tą trójkę w drużynie(Mogą w rezerwie) lub na całe zlecenie z bossem.

1 polubienie

Niektóre zadania są zbugowane albo mają zły opis.

1 polubienie

Zależy czy grasz w wersji angielskiej czy Polskiej.
U mnie oprócz nauki ogarniętego nowego systemu zadań trochę mi zajęło zanim się wreszcie zrozumiałem.

Gram po polsku.

Sugerujesz, bym zmienił na angielski bo jest łatwiej zrozumieć?

Ja bym spróbował zagrać przy główny bossie tą trójkę i tak musisz mieć zbrojnego zadaje więcej obrażeń magom.
Jak coś nie pyknie to zmień na angielki albo wywal zadanie.

Nixx
Na ogół w wersji angielskiej jest mniej błędów a poza tym jeśli korzystasz z anglojęzycznych stron o hs to nauczysz się nazw kart. Czasami błędnie podany jest poziom trudności np. napisane jest tryb heroiczny a zalicza na normalnym albo odwrotnie.

Shang
Nie wiem co jest glupsze, twoje rady czy twoje pytania???

1 polubienie

Problem rozwiązany. Dostałem dziś nowe wyzwanie, zrobiłem dokładnie to samo co powyżej i zaliczyło.

Podejrzewam, ze niektóre zadania byly po prostu zbugowane. Wyrzuciłem je i liczę na to, ze już nie będę miał problemów.

Dzięki za odpowiedzi!

Hej,

Szukałem podobnych wątków, bo sam się borykam z podobnym problemem, zmieniłem język na ang i nie pomogło ale dodałem jeszcze osobę odwiedzającą do drużyny i każde zadanie zaliczyło z buta :slight_smile:

Pozdro

Też miałem ten problem , przeczytałem ten wątek i znalazłem rozwiązanie :wink:
W drużynie musi być też zleceniodawca i najemnicy wyszczególnieni w zleceniu.
Pozdro 4all
ps. nowy w najemnikach