Ogłaszamy sezon 5 Ustawki!

Ogłaszamy sezon 5 Ustawki!

Sezon 5 wprowadza do Ustawki aktualizację godną bogów. Znajdzie się w niej nowy bohater i stronnicy, system Anomalii i wiele więcej!

Wyświetl cały artykuł

Zapowiada się bardzo ciekawa i dobra aktualizacja. Quest meta stała się już monotonna i nudna, a w 5sezonie może być ciekawie. Szczególnie z nowymi mechanikami.

Niech sobie wsadza głęboko gdzieś ustawkę.
Nie gram w ten cholerny tryb.
Dopóki Bugzarda rozwalił system pancerzowania każdego bohatera mnie nowy sezon nie przekona do powrotu.

Zapowiada się ciekawie, oby tylko tym nie zepsuli, a nie jak szanguś płacze o pancerz :joy:

2 polubienia

Skoro mowa o ustawce.
Może już najwyższy czas na nowe łupobicie?
Ostatni raz widziany kilka miesięcy temu

Ale i tak twardo twierdzisz, że nie grasz… :smiling_face_with_tear:

2 polubienia

Bo nie gram i tyle.
Bo Blizzard to już namieszał w ustawce i przeraża mnie ten system pancerzowania.
Jeszcze trochę to zrobią tak,że wybierasz bohatera,który ma 50 Hp i 100 punktów pancerza
Najlepsza ustawka to taka,bez systemu pancerza,
Z towarzyszami i zadaniami na stałe.
Już zamiast tego pancerzowania bohaterów widziałbym kilku stronników który da ten pancerz tak jest w tradycyjnym HS zwłaszcza u wojownika

Ręce nie opadają, bo nawet się nie wznoszą :melting_face:

5 polubień

Ja już pisałem mu tyle razy, że ten pancerz nic nie znaczy, że wiem, że tak można i bez końca. Jak groch o ścianę.

Nikt nie da robienia pancerza ani uzdrawiania w trakcie gry, bo Ustawka ma być grą krótką. Max na 15 minut, do 12-13 tury a nie w nieskończoność, bo ktoś ciągle się uzdrawia lub daje sobie pancerz. Z jednej strony chłop narzeka na pancerz a z drugiej proponuje pancerz. Szkoda słów.

5 polubień