Wkroczcie do Baru Czaromiotów i rzucajcie na prawo i lewo nowe zaklęcia w 6 sezonie Ustawki! Przed wami nowi bohaterowie, stronnicy i nie tylko!
Mam gdzieś wasza ustawkę.
Odkąd jest system pancerzowania odechciewa się grać
Oni jak i my mamy gdzieś to, że ci to nie pasuje, bo to twój problem, że nie rozumiesz słowa BALANS.
Przecież ten pancerz jest tylko po to by w początkowych turach nie odpadało tak wielu graczy… Po 5-6 turze on już i tak prawie w ogóle nie ma znaczenia, bo ustawka i tak polega by się jak najbardziej ze snowballować… I to czy ktoś miał na początku 5 czy 15 pancerza przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie…
Grałem w ustawkę jak nie było żadnego systemu pancerzowania jakby Bugzard wprowadził ten system pancerzowania.To walki są dwa razy dłuższe i marnujesz cenny czas.
I było dwa razy lepiej i już mówiłem jak bugzard zamierzał wprowadzić pancerz to najlepiej w postaci jakiegoś stronnika który dam ten pancerz.
To już nie jest ustawka tylko walka by jak najszybciej zbić ten pancerz i szybko skupić na przeciwniku.
szkoda czasu na ustawkę
No to nie graj i przestań marudzić.
Ustawka to tryb dla kretynów…
Samo RNG i zero IQ
Masz rację, ale tylko w połowie. Czas kupowania, rozkładania i planowania to nie RNG. Oczywiście nadal musisz trafić na odpowiedniego stronnika i trójki, ale strategię opracowujesz sam. Musisz wiedzieć komu dać prowokację, komu dać boosta, w jakiej kolejności rozłożyć stronników, podpatrzeć czym gra przeciwnik i mniej więcej przewidzieć walkę. Natomiast co do walki to mamy tutaj festiwal RNG, ale właśnie w autobatlerach o to chodzi by armia tłukła się sama.
Nie w połowie tylko w 90%
Wybór bohatera to też w dużym stopniu RNG ponieważ ich siła jest bardzo zróżnicowana. Potem losowe odświeżania i i zbieranie trojek…
Coś mi się wydaje,że dzisiaj będzie nowa aktualizacja który ma dotyczyć nowego sezonu ustaki .