Oszukała mnie banda blizzardowskich decydentów

No serio, kto to widział, żeby przez jakieś 9 lat, odkąd są Karczemne Bójki, zawsze je odpalać od środy do środy, a teraz, gdy ma najlepsze nagrody, na złość zamknąć ją już we wtorek i to długo przed 19!
Nie miałem wcześniej czasu składać talii, którą mógłbym pograć bez kart z dodatku (bo nie mogę ani kupić pakietów za golda, ani craftować za pył), więc dlatego tak zwlekałem. No i nic, pozostało mi wylanie żalów na tym zapomnianym forum.

To dziwne… u mnie jest bójka i jest napisane: zakończenie za 3h, więc zdążę na dodatek i pograć kilka meczów za free. Tyle, że ja mam ją odpaloną i po prostu nie składam decku.

1 polubienie

U mnie jest napisane: “Ta Bójka niedługo się zakończy. Zapisy zostały wyłączone.” I tak się kończy już parę godzin.
Powinni byli zrobić jakiś timer, do kiedy można się zapisywać.

Dziwne zwykle bójki kończą się w środę do 19

1 polubienie

Mnie wyrzuciło z bójki równo o 20, więc nie zdążyłem zagrać, ale nagrody za 0 winów dostałem pomimo, że nic nie grałem.

1 polubienie

Moim zdaniem Bugzard nie poinfował nas o jakiś zmianach wczoraj zamiast dziś uruchomili nową bójkę która będzie trwać przez dwa tygodnie

1 polubienie

No dobra. Widzę, że przynajmniej zostawili mnie z dwoma biletami na arenę. To oznacza dla mnie nieprzyjemny grind, ale nie zostałem przynajmniej tak całkiem oszukany.

1 polubienie