Pakiety / Gold - pytanie

Miałbym do Was dwa pytania;

1. Czy wie ktoś z Was ile można zdobyć golda od nowej ścieżki nagród (czyli wyjścia dodatku) do premiery nowego dodatku? Przy założeniu, że będzie się grało typowo tylko pod robienie questów codziennych + grę dzienną na poziomie godziny / dwóch.
  2. Ile potrzeba dokładnie pakietów kart, aby skompletować całość kart z danego dodatku?

Dokladnej liczby raczej nie dostaniesz, mozesz trafic 3 legendy z jednej paczki, mozesz otworzyc 30 bez zadnej

A nie było to gdzieś rozpisane ile trzeba mniej/więcej otworzyć pakietów do pełnego zestawu kart z danego dodatku?

Jak coś to pytanie numer 1 również aktualne.

Pewnie coś około 300 pakietów jeśli chcesz mieć wszystkie legendy

Ja co dodatek kupuje/otwieram 70-85 pakietów, bo więcej nie ma sensu, a między dodatkami (również tylko za złoto) miniset. Po zakupie pakietów zostaje mi zwykle 500-2k golda, więc w moim przypadku można przyjąć że teoretycznie osiągając ścieżkę na lvl około 150 średnio wbijam 10k golda.
Gram stricte pod questy, czasem przysiądę pograć więcej. Co miesiąc staram się wbić diament 5, czasem jak nie mam ochoty/czasu to minimum diament 10.
Mam takie samo nieco ekonomiczne podejście do zbierania golda od lat i mi się to sprawdza i wystarcza :slight_smile: