Partner do gry Ustawka Duety

Cześć, lubię sobie grać w ustawke w trybie duet ale z randomami raczej nic konkretnie nie ugram… sam nie jestem jakimś mega pro playerem ale chętnie pogralbym z kimś dłuższy okres czasu z czatem głosowym… Byłby może ktoś chętny? Gram ustawki codziennie od godziny 19, jakby komuś pasowało to dajcie znać na PW, w tym temacie albo wyślijcie od razu zapro do znajomych i spotkamy się koło 19. Mój nick Arekdnb#21753 pozdrawiam.

1 polubienie

Nie mam jeszcze mikrofonu, bo nie potrzebowałem, ale założenie mi się podoba :wink: zapro poszło!

Ogólnie muszę sobie kupić moduł Bluetooth do kompa i wtedy mikrofon ze słuchawek Xboxa będzie działać.

Można się umówić na dłuższą sesję duo przy jakimś piwku czy drinku :fist_right: :fist_left:

Ja mam wykupione wszelkie karnety, więc będzie spoko sobie pograć i pogadać na luzie.

O fajnie, ja się z chęcią do Was dołączę. Zwłaszcza weekendowe granie bardziej wchodzi w grę, w dni powszednie gram wieczorami o różnych porach. Zaraz wysyłam zapki.

witam gram w ustawce od początku były różne tryby gry ale duet jest najgorszą niegrywalną porażką bo albo w duecie ma sie losowoego idiote albo bota , i czas trwania trwa 10 razy dłużej

1 polubienie

Zgadzam się w 100 procentach a ostatni patch zwiększający ilość nagród i stronników jeszcze pogarsza sytuację!!!