Powrót po roku - hearthstone standard or wild

Cześć,

Jak w temacie powracam do HS-a po roku przerwy. Na koncie mam 8k golda jak spożytkować golda? wykupować miniserie? które pakiety teraz kupować na standardzie? standard a może wild? jakimi taliami na standardzie wbije minimum 5 diament?

dzięki z góry za odpowiedzi :wink:

Rok przerwy to brak kart z 3 ostatnich dodatków i miniseri. 8 k golda to nie za dużo na 1 dodatek a co dopiero na 3.
Szansa na diament 5 zero…

Nie wiem, jak nie grasz rok to może warto zainwestować w pakiety standardowe? Większość kart jest z poprzednich lat, a najmocniejsze talie obecnie bazują na poprzednim dodatku.

to nie wykupować tych miniserii? 1 miniseria kosztuje 2k golda

Ty nie masz kart, a z miniserii grają pojedyncze, tak to chociaż powinieneś mieć możliwość zebrania wszystkich lub prawie wszystkich zwykłych kart w standardzie.

kup po 10 paczek z każdego dodatku którego nie kupiłeś od roku, w tych 10 masz gwarantowaną legende.

2 polubienia

No teoretycznie też tak można jak ktoś chce mieć te 6legend.

Frost aggro DK czy undead shadow priest to w miare tanie talie i na spokojnie na diament. A z goldem to lepiej odpuścić miniserie i dozbierać karty z najnowszych pakietów. Najlepiej chyba z pochodu KL, najwięcej gra kart.

1 polubienie

Tak jak pisze Marchis Frost Aggro Dk jest najlepszy. Obecnie jest to deck na który nie ma żadnej kontry.

1 polubienie

A druid? Zwiększył sobie pakiet defensywny i nawet takim face hunterem może być na niego dosyć ciężko, jak Ci zagra Zoka to z reguły już przegrałeś, a grając blood dk i nie wyciągając mu elementu combo (tony lub nadzorca) też w sumie nie masz czego szukać. Zapomniałbym o tym, że wszystkie archetypy dh go zjadają.

1 polubienie

Masz taki deck?
Bo chcialem zagrać ale nie wiem jakie karty typ dał do menadżera zespołu :confused:

1 polubienie

No w druidzie to grają często w etc nadzorcę, rozgwiazdę i fizia.