Powrót problem w grze

Witam dzisiejszego dnia zalogowałem się pierwszy raz od dłuższego czasu. Odebrałem nagrody bodajże za postęp w grze, czyli złote karty epickie, legenderne, lecz ku mojemu zdziwieniu nie znajduje ich w mojej kolekcji. Dlatego nasuwa mi się pytanie czy to taki bait dla powracających graczy, ewentualnie błąd gry. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

U mnie ta sama sytuacja. Nagrody niby się pojawiły, ale w kolekcji ich nie ma.

Potwierdzam, u mnie to samo.

Mam podobny problem. :\

U mnie to samo a powie mi ktoś w pojedynku co oznacza 0/16 na bohaterze?

30marca wychodzi dodatek wraz z Core Setem. Tam będą te złote karty, które dostaliście.

Jednak bait, oto odpowiedź supportu:
Cześć, Pawlo

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami i cierpliwość :slight_smile:

Przykro mi słyszeć o Twoich problemach w grze Hearthstone.

Nasz Dział Obsługi Klienta nie jest w stanie przetworzyć tego rodzaju zgłoszeń. Spostrzeżeniami na temat usterek gry można podzielić się na naszych amerykańskich forach Hearthstone:

Forum zgłaszania błędów: https://us.forums.blizzard.com/en/hearthstone/

Dzięki temu możemy w bardziej efektywny sposób zebrać wszystkie raporty i zobaczyć skalę problemu.

Prosimy aby regularnie przesyłać raporty z błędami. Dołożymy wszelkich starań, aby poprawić jak najwięcej z nich jak najszybciej.

My z naszej strony nie mamy mozliwości naprawiania błędów bezpośrednio, czy też przyznawania jakichkolwiek brakujących kart, paczek, bądź oferowania rekompensat. Tego typu działania i decyzje podejmowane są tylko i wyłącznie przez twórców i programistów gry.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Powodzenia - oraz miłej zabawy we wszystkich naszych grach!

Jeśli jest coś jeszcze w czym możemy Ci pomóc, prosimy o ponowny kontakt.

Pozdrawiam,

Game Master Noconelicious

._.
(O,o)
/)
)
-"-"- (Moonkin włodarz, to od niego czerpiemy bezkres wiedzy)