Poznajcie przyszłość uniwersum Warcraft dzięki transmisji Warcraft 30th Anniversary Direct!

Poznajcie przyszłość uniwersum Warcraft dzięki transmisji Warcraft 30th Anniversary Direct!

To ważny rok dla uniwersum Warcraft. Niezależnie od tego, czy jesteście fanami Hearthstone, dołączyliście do chaosu rozpętanego przez Warcraft Rumble, wyruszyliście do świata Azeroth po raz pierwszy w grze Warcraft: Orcs and Humans lub jesteście graczami World of Warcraft, każdy z Was znajdzie coś ciekawego w naszej transmisji Warcraft 30th Anniversary Direct. Dołączcie do nas na obchody, w trakcie których poddamy się nostalgii i spojrzymy w odległą przyszłość wszystkich gier z uniwersum Warcraft.

Wyświetl cały artykuł

1 polubienie

Star Craft będzie w Hearthstone!!! zwariowałem :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Kerigan, protosi i tak dalej!!

1 polubienie

W dupę sobie wsadźcie ten gówniany event…
Ścieżkę nagród to wymyślił jakiś kompletny kretyn umieszczając tam 4 identyczne niekasowalne karty!!! (zresztą gówno warte)…

1 polubienie

Uwielbiam patrzeć jak się męczysz i nie możesz odejść :rofl:

2 polubienia

Ja w sumie chciałem odejść od przyszłego roku, jeśli nie ułatwią jakoś zdobywania kolekcji (zwłaszcza z wilda), ale zapowiedzi nastrajają mnie póki co pozytywnie. Poza tym wychodzi miniset ze Starcrafta. <3 Muszę się nim choć trochę nacieszyć…

1 polubienie