Prime Gaming nawiązało współpracę z Blizzardem i będzie można co jakiś czas odbierać łupy jeśli ktoś ma konto na Amazonie. Ja już swój łup odebrałem.
Tutaj macie linka do łupów:
Prime Gaming nawiązało współpracę z Blizzardem i będzie można co jakiś czas odbierać łupy jeśli ktoś ma konto na Amazonie. Ja już swój łup odebrałem.
Tutaj macie linka do łupów:
Dzięki za cynk, na darmowym próbnym wpadł legendarny quest do paladyna
Jakby co to jest promka. Tak piszę czysto informacyjnie. Za 50 zł na cały rok masz dostęp do wszystkich filmów i seriali Amazona, jak coś zamówisz w ich sklepie to nie płacisz za przesyłkę plus jeszcze te gratisy do gier. Akcja z Blizzardem będzie trwała do września a na nowy dodatek legendarki będą w sam raz. Dodatkowo łupy będą też do innych gier Blizzarda jak StarCraft Remaster, Overwatch czy WoW. Dziwi mnie, że jeszcze tego nie ogłosili.
W którym miejscu mogę dodać swoje konto w hs? Czy konto na amazonie wymaga takiego samego e-mail jaki się posiada do hs czy nie?
Przy odbieraniu nagrody będzie pytał o powiązanie kont. Tam powinieneś połączyć konta Amazon z Blizzardem. Konto Amazon nie wymaga tego samego maila co to w Hearthstonie.
To wiem, ale nie wiedziałem że zahacza o hs… A wiesz może kiedy to wystartowało? (chodzi mi czy przeoczyłem już jakieś ‘nagrody’ do hs :P)
Jakbyś przeoczył to byś miał napis “już niedostępne” wczoraj to wystartowało, więc na luzie
Można wykupić od razu na rok za 50zl? Bo znalazłem miesięczną subskrypcję za 11zl/msc
Można. Pierwsze 30 dni za darmo.
Dobra akcja, ja sam czekam z odbiorem legendarki to premiery dodatku, by mieć jedną nówkę więcej Pamiętam jak Twitch zrywał współpracę z Blizzardem (rozdawanie nagród twitch prime), bo ten coś odwalił, a tu patrz znów wrócił do łask
Wykupujesz na sklepie Amazon.pl i tam masz za 49 zł Dodatkowo możesz dać suba na twitchu jakiemuś strimerowi, bo razem z tym masz twitch prime
Też o tym myślałem żeby poczekać, ale zobaczyłem, że nagrody są przydzielone pod konkretne miesiące, więc wolałem nie ryzykować i wziąć od razu jutro kwiecień, więc kto wie
Ja tak samo spanikowałem i się nieco zfrajerzyłem pewnie
Tak? Czyli jednak ta oferta ma też coś dla graczy FTP?
Jeśli podepniesz konto bankowe, to tak.
Miesiąc gratis.
Jest już dostępna nowa nagroda - losowa standardowa karta legendarna.
Dziwi mnie, że standardowa skoro dostałem kolosa od rouga, ale to akurat pozytywne zaskoczenie
Czyli według Ciebie kolosy, które w kwietniu dołączyły do gry, opuściły już standard? Wytłumacz proszę co Cię dziwi.
Dziwi mnie, ponieważ wydawało mi się, że standardowa karta to klasyczna karta.
O materdej… nic dodać, nic ująć…
Ja dostałem kolosa wojownika i bardzo się cieszę. Szkoda, że to już koniec darmowego Prime’a.