Prime Gaming Hearthstone - karty legendarne i inne nagrody do zgarnięcia

Prime Gaming nawiązało współpracę z Blizzardem i będzie można co jakiś czas odbierać łupy jeśli ktoś ma konto na Amazonie. Ja już swój łup odebrałem.

Tutaj macie linka do łupów:

3 polubienia

Dzięki za cynk, na darmowym próbnym wpadł legendarny quest do paladyna

2 polubienia

Jakby co to jest promka. Tak piszę czysto informacyjnie. Za 50 zł na cały rok masz dostęp do wszystkich filmów i seriali Amazona, jak coś zamówisz w ich sklepie to nie płacisz za przesyłkę plus jeszcze te gratisy do gier. Akcja z Blizzardem będzie trwała do września a na nowy dodatek legendarki będą w sam raz. Dodatkowo łupy będą też do innych gier Blizzarda jak StarCraft Remaster, Overwatch czy WoW. Dziwi mnie, że jeszcze tego nie ogłosili.

W którym miejscu mogę dodać swoje konto w hs? Czy konto na amazonie wymaga takiego samego e-mail jaki się posiada do hs czy nie?

Przy odbieraniu nagrody będzie pytał o powiązanie kont. Tam powinieneś połączyć konta Amazon z Blizzardem. Konto Amazon nie wymaga tego samego maila co to w Hearthstonie.

To wiem, ale nie wiedziałem że zahacza o hs… A wiesz może kiedy to wystartowało? (chodzi mi czy przeoczyłem już jakieś ‘nagrody’ do hs :P)

Jakbyś przeoczył to byś miał napis “już niedostępne” :slight_smile: wczoraj to wystartowało, więc na luzie :slight_smile:

1 polubienie

Można wykupić od razu na rok za 50zl? Bo znalazłem miesięczną subskrypcję za 11zl/msc

Można. Pierwsze 30 dni za darmo.

Dobra akcja, ja sam czekam z odbiorem legendarki to premiery dodatku, by mieć jedną nówkę więcej :slight_smile: Pamiętam jak Twitch zrywał współpracę z Blizzardem (rozdawanie nagród twitch prime), bo ten coś odwalił, a tu patrz znów wrócił do łask :slight_smile:

Wykupujesz na sklepie Amazon.pl i tam masz za 49 zł :slight_smile: Dodatkowo możesz dać suba na twitchu jakiemuś strimerowi, bo razem z tym masz twitch prime :wink:

Też o tym myślałem żeby poczekać, ale zobaczyłem, że nagrody są przydzielone pod konkretne miesiące, więc wolałem nie ryzykować i wziąć od razu :smiley: jutro kwiecień, więc kto wie :smiley:

1 polubienie

Ja tak samo spanikowałem i się nieco zfrajerzyłem pewnie :stuck_out_tongue:

Tak? Czyli jednak ta oferta ma też coś dla graczy FTP?

Jeśli podepniesz konto bankowe, to tak.
Miesiąc gratis.

1 polubienie

Jest już dostępna nowa nagroda - losowa standardowa karta legendarna.

2 polubienia

Dziwi mnie, że standardowa skoro dostałem kolosa od rouga, ale to akurat pozytywne zaskoczenie :slight_smile:

Czyli według Ciebie kolosy, które w kwietniu dołączyły do gry, opuściły już standard? Wytłumacz proszę co Cię dziwi.

Dziwi mnie, ponieważ wydawało mi się, że standardowa karta to klasyczna karta.

O materdej… nic dodać, nic ująć…

Ja dostałem kolosa wojownika i bardzo się cieszę. Szkoda, że to już koniec darmowego Prime’a.

1 polubienie