Problem z Hearthstone Deck Tracker

Witam,
dziś przestał mi się włączać Hearthstone Deck tracker. Nie uruchamia się. Czy ktoś zna sposób rozwiązania problemu?
Z góry dziękuję za pomoc

Dlaczego w przypadku “dziwnej przegranej - nieprawdopodobny dobór kart przez przeciwnika” nie pokazuje się kopia rozgrywki !!!

Pisz do nich. Ja jakiś czas temu zadałem im pytanie czy dodadzą licznik rodzajów kart z pakietów (przy openingu 200 pakietów taki licznik byłby dobrą ciekawostką), oraz czy zamierzają dodać osiągnięcia w czasie rzeczywistym (dla kogoś kto gra by je zrobić to byłoby spoko gdyby widział, że któreś się robi w trakcie gry).

Odpisali mi następnego dnia, że licznik pakietów istnieje jako osobny program, ale już dawno nie był aktualizowany. Natomiast co do osiągnięć to myśleli o tym, ale nie są przekonani czy to dobry pomysł (każdy okrzyk bojowy byłby pokazywany, bo takie osiągnięcie jest).

Tak więc śmiało do nich pisz, ale po angielsku.

1 polubienie

a jednak bot ! dlaczego po dojściu kursora do końca czasu gracz jeszcze 7 s.! /mierzyłem - miałem 28 życia/ ma możliwość użycia “świecznika” Pozdrawiam

Przeciwnik zagrał wszystkie karty w czasie swojej tury a te 7 sekund to czas trwania kretyńskich animacji bugzarda…

Może jestem “ślimak”, 5 krotnie nie zmieściłem się w czasie/czyli nigdy!!! / Innym też się zdarza … Tylko boty się wyrabiają - proszę spróbować osobiście i powrócimy do tematu. Pozdrawiam[quote=“Awikun-2939, post:5, topic:337, full:true”]
Przeciwnik zagrał wszystkie karty w czasie swojej tury a te 7 sekund to czas trwania kretyńskich animacji bugzarda…
[/quote]

Nie macie szacunku dla graczy - przed chwilą grałem z graczem BAjals - jego kolejka : około 55! zagrań kart plus do 65 po czasie !!! kilkanaście KOLEJEK i co najmniej 3 razy minęła mi kolejka żal czasu na taką grę i kaski …

BAjals` :grinning:
:grinning_face_with_sm