Problem z laboratorium wyzwań

prosze o pomoc z wyzwaniem lustro Astromantka Arwyna 6/7 nie wykonalne oraz z projekt Hukatomba Doktor huk 3/4 też nie wykonalne … w pierwszym przypadku zmiana karty z 2 na 3 obrażeń w drugim brak możliwości pobrania karty- było chyba tak zadaj 1 punkt obrażeń dobierz karte czekałem na aktualizacje która była teraz 23 ale nic się nie zmieniło

Radzę sprawdzić czasem starsze posty na forum, bo takich pytań było już kilka. Blizzard powoli z patcha na patch naprawia labolatoria. Z kolejnym patchem zostanie pewnie naprawione kolejne lub nawet kilka. Trzeba poczekać po prostu.

Nie wciskaj już tego “Zamieć powoli naprawia”. Bug$$ard, o ile kiedyś przejmował się tym trybem i w momencie nerfów z tego powodu do trybu od razu wprowadzał zmiany do wyzwań, to obecnie ma wylane na te puzzle. Ich interesuje, czy ilość kasy z Chiń się zgadza, a nie czy w puzzle trybie sprzed 1,5 roku lub nawet 2 lat wszystko działa.

2 polubienia

Mnie się też to nie podoba, ale widać, że powoli naprawiają… Dla mnie powinni zostawić stare wersje kart w Laboratorium i by nie było tych całych cyrków…

1 polubienie

A czy nie rozumiesz, że tego nie mogą zrobić? Oficjalnie powodem pewnie byłoby, że “gracze by nie wiedzieli, jak karta działa, bo inaczej w PvE, a inaczej PvP”. Jednak tak naprawdę ograniczeniem jest silnik gry, bo musieliby zrobić do puzzli z laboratorium oddzielne karty, ale na takie coś, to byli zbyt leniwi wtedy, gdy laboratorium powstawało, a teraz tym bardziej im się nie chce.

1 polubienie

Developerzy HS to banda debili i już od dawna przestali ogarniać synergię w HS: pve i pvp wszystko co można było spieprzyć to już spieprzyli…

Bym się nie zdziwił gdyby się okazało że sam blizzard rozsiewa plotki o tym jaki ten silnik gry jest skopany tylko po to by nie musieli nic robić.
Bo jak to jest, że gdy chodzi o naprawę pve czy dodanie nowych miejsc na talie czy trybu turniejowego to silnik gry jest spieprzony, a jak dodawać nowe tryby gry które mogą spieniężyć czy nową klasę to już żaden problem.
Sami kit wciskają bo tak im wygodnie.

Też mam ten problem. 3/4 śmierć zrobiłem ale 4/4 przez zmieniona kartę się nie da tego zrobić.