Problem z pojedynkiem w dziczy / zablokowane karty

Witam
Od dłuższego czasu mam problem z pojedynkami w formacie ,dzicz,.
Problem polega na posiadaniu w talii kart nie uprawnionych do gry tzw. Zablokowanych /zbanowanych.
Niestety po wyeliminowaniu tych kart udaje się grać max dwa trzy pojedynki i znowu możliwość gry zostaje zablokowana gdyż z niewiadomych przyczyn w mojej tali zostaje zbanowana losowa karta.
Niestety wykrycie tej karty jest praktycznie nie możliwe ,jest zbyt wiele kombinacji aby ją zidentyfikować.ale nawet gdy to się uda po chwili grania sytuacja się powtarza .i tak w kółko. Nigdzie nie ma listy ,informacji ani zasad kto ,które karty i kiedy blokuje / banuje
Dodatkowo jeszcze,system mimo wcześniejszego ręcznego ułożenia talii sam ją nagle zmienia
Mój bohater to MAG
DZIĘKUJĘ ZA POMOC I POZDRAWIAM

Informacje o nowo zbanowanych kartach są dostępne w informacjach o aktualizacji. Dodatkowe powiadomienie powinno być wyświetlana po pierwszym uruchomieniu gry po pobraniu aktualizacji.

Skoro Twoja talia niepoprawnie się modyfikuje, prawdopodobnie dane o Twojej talii uległy uszkodzeniu i jest niepoprawnie wczytywana i zapisywana. Nim błąd zostanie naprawiony, jako rozwiązanie tymczasowe proponuję utworzyć nową talię i dodać do niej wszystkie karty które wykorzystywałeś w poprzedniej talii.

Witam
Kiedy mogę się spodziewać naprawy błędu? Niestety tworząc nową kartę nie mam dostępu do wszystkich kart które miałem przy poprzedniej postaci a w szczególności fo kart w trybie dzicz .Chyba że robię coś nie tak

Niestety nie wiadomo kiedy ten błąd zostanie naprawiony.

Aby utworzyć talię do formatu dzikiego, w edytorze talii należy kliknąć na ilustrację bohatera w prawym górnym rogu ekranu, a następnie wybrać opcję przekształcenia jej na talię dziką. Po wykonaniu tego bohater zostanie oplątany pnączami, a do talii będzie można dodawać karty spoza formatu standardowego.

Aby móc przeglądać karty spoza formatu standardowego, należy kliknąć na ikonę filtrów znajdującą się w lewym dolnym rogu edytora na lewo od kryształów many, a następnie trzeba wybrać filtr pokazujący wszystkie karty.