Najwyższy czas! Premiera miniserii Bezkresna ciemność jest tuż, tuż.
Nareszcie jaram się fest
Cały dodatek inspirowany z inną znaną grą czyli StarCraftem tak samo mini seria
2500 golda już czeka
Jeszcze od czasu do czasu zaglądam tu ze złudną nadzieją że może starcia wróciły. Jedyny grywalny tryb został wyrzucony do śmieci ot tak…
Co jest grane. Blizzard zapomniał wydać dodatek czy oni pod czas amerykanski lecą ?
O 19 na pc a na mobilnej wersji 21-22
100 euro za trzy skórki coraz grubiej u nich widzę i skórka Kerigan kusi, ale nie dam 300 zł za animacje XD
Najgorszy i najgłupszy dodatek w historii hs…
Te wszystkie kosmetyki, animacje i portrety tylko spowalniają albo zawieszają grę i trzeba mieć coś nie tak z głową żeby płacić za to kasę. Meta po wejściu tego dodatku to będzie koszmar i festiwal RNG…
Ledwo co wyszła mini seria wczoraj a już doliczyłem się kilku graczy z nowymi kartami i wszystko wygląda jakby kupili za realną kasę XD
Precz z chciwością.
Za dużo StarCrafta który też jest w stajni Blizzarda.
Oby w kwietniu ogłosili lepszy nowy rok w hs
Zakupilem pakiecik na mobilce i oczywiscie brak xd powtorka z rozrywki, wylogowanie nie pomaga, 72h mają niby na to aby pakiet wpadl na konto. Zabawnie sie robi
Nie przesadzajmy. Uniwersum StarCrafta jest epickie i widzę całe mnóstwo pozytywnych reakcji. Sam też się cieszę, że połączyli obie gry. Najgorsze i najgłupsze to na pewno nie jest. Jest jedno z lepszych.
W dupie mam uniwersum starcrafta warcrafta i wszystkie inne gry bugzarda razem wzięte…
Zawsze traktowałem hs jako strategiczną grę karcianą i oceniałem jej poziom z punktu widzenia balansu, strategii i mechaniki gry. Ktoś kto podnieca się uniwersum starcrafta i zastanawia się nad kupnem animacji za 300 zlotych nigdy tego nie zrozumie…
A ja tam uniwersum StarCrafta nie znam.
Nie lubię gier z motywem z kosmosem.
To bardziej dla takich wariatów co lubią wszystko co związane z kosmosem typu StarCraft czy jeszcze bardziej znane Gwiezdne Wojny.
Ach,żeby następny dlc nie był związany z uniwersum Diablo
Ja to bym usunął wszystkie karty z HS’a i zostawił tylko te ze Starcrafta.
To co piszesz ma sporo sensu. Oczywiście jest to niemożliwe bo w dodatku jest za mało kart, ale z drugiej strony praktycznie we wszystkich klasach jest ta sama reguła.
Albo korzystasz ze wszystkich kart dodatku (lub prawie wszystkich) albo z żadnej. To akurat moim zdaniem jest dużą wadą…
No, nareszcie pomyśleli - albo wchodzisz w nowy dodatek, albo nie masz szans, i wszystkie gry “pod jedno kopyto”. Nuda, nuda, nuda… Teraz już na spokojnie mogę bez żalu zostawić HS-a i zając się innymi grami. Bawcie się dobrze.
No, mogli zrobić tego dwa razy więcej. I tą legendę neutralną zrobić jakkolwiek sensowną. Mógłby strzelać np. losowymi Terranami.
Kurde, przez chwilę myślałem, że Awikun to napisał, ale zapomniałem, że ten masochista nie zrezygnuje ;D
Osobiście uważam że jest to jeden z gorszych dodatków w historii, o ile dodatkiem można to nazwać, totalny brak balansu, standard który ma pewnie z 500-1000 kart stał się metą starcrafta, a przez to że te karty są bardzo mocne i mają specyficzną synergię TYLKO pod tą miniserię w każdym decku w ladderze musi być conajmniej po 10 kart z tej miniserii, a najczęściej całe 15, przez co reszta kart idzie w odstawkę i równie dobrze mogliby wywalić ze standardu dobre 400 kart, a na ladderze w legendzie nic by się nie zmieniło. Mniejsza o to że hearthstone kojarzył mi się od zawsze ze światem warcrafta który jest na tyle obszerny, że możnaby wypuszczać dodatki w tym temacie przez kolejne niezliczone lata. No nic trzeba zbierać złoto i pył na kolejny dodatek i robić tylko questy/dobijać legendę co miesiąc, ewentualnie czekać na zbalansowanie synergii z tego dodatku.