Przygotujcie się na miniserię Bohaterowie StarCraft

Przygotujcie się na miniserię Bohaterowie StarCraft

Najwyższy czas! Premiera miniserii Bezkresna ciemność jest tuż, tuż.

Wyświetl cały artykuł

3 polubienia

Nareszcie :heart_eyes: jaram się fest

2 polubienia

Cały dodatek inspirowany z inną znaną grą czyli StarCraftem tak samo mini seria

2500 golda już czeka :grinning:

3 polubienia

Jeszcze od czasu do czasu zaglądam tu ze złudną nadzieją że może starcia wróciły. Jedyny grywalny tryb został wyrzucony do śmieci ot tak…

1 polubienie

Co jest grane. Blizzard zapomniał wydać dodatek czy oni pod czas amerykanski lecą ?

1 polubienie

O 19 na pc a na mobilnej wersji 21-22

100 euro za trzy skórki :rofl::rofl::rofl: coraz grubiej u nich widzę i skórka Kerigan kusi, ale nie dam 300 zł za animacje XD

Najgorszy i najgłupszy dodatek w historii hs…
Te wszystkie kosmetyki, animacje i portrety tylko spowalniają albo zawieszają grę i trzeba mieć coś nie tak z głową żeby płacić za to kasę. Meta po wejściu tego dodatku to będzie koszmar i festiwal RNG…

Ledwo co wyszła mini seria wczoraj a już doliczyłem się kilku graczy z nowymi kartami i wszystko wygląda jakby kupili za realną kasę XD
Precz z chciwością.
Za dużo StarCrafta który też jest w stajni Blizzarda.
Oby w kwietniu ogłosili lepszy nowy rok w hs

1 polubienie

Zakupilem pakiecik na mobilce i oczywiscie brak xd powtorka z rozrywki, wylogowanie nie pomaga, 72h mają niby na to aby pakiet wpadl na konto. Zabawnie sie robi :ok_hand:

Nie przesadzajmy. Uniwersum StarCrafta jest epickie i widzę całe mnóstwo pozytywnych reakcji. Sam też się cieszę, że połączyli obie gry. Najgorsze i najgłupsze to na pewno nie jest. Jest jedno z lepszych.

1 polubienie

W dupie mam uniwersum starcrafta warcrafta i wszystkie inne gry bugzarda razem wzięte…
Zawsze traktowałem hs jako strategiczną grę karcianą i oceniałem jej poziom z punktu widzenia balansu, strategii i mechaniki gry. Ktoś kto podnieca się uniwersum starcrafta i zastanawia się nad kupnem animacji za 300 zlotych nigdy tego nie zrozumie…

1 polubienie

A ja tam uniwersum StarCrafta nie znam.
Nie lubię gier z motywem z kosmosem.
To bardziej dla takich wariatów co lubią wszystko co związane z kosmosem typu StarCraft czy jeszcze bardziej znane Gwiezdne Wojny.
Ach,żeby następny dlc nie był związany z uniwersum Diablo

Ja to bym usunął wszystkie karty z HS’a i zostawił tylko te ze Starcrafta. :wink:

1 polubienie

To co piszesz ma sporo sensu. Oczywiście jest to niemożliwe bo w dodatku jest za mało kart, ale z drugiej strony praktycznie we wszystkich klasach jest ta sama reguła.
Albo korzystasz ze wszystkich kart dodatku (lub prawie wszystkich) albo z żadnej. To akurat moim zdaniem jest dużą wadą…

1 polubienie

No, nareszcie pomyśleli - albo wchodzisz w nowy dodatek, albo nie masz szans, i wszystkie gry “pod jedno kopyto”. Nuda, nuda, nuda… Teraz już na spokojnie mogę bez żalu zostawić HS-a i zając się innymi grami. Bawcie się dobrze.

1 polubienie

No, mogli zrobić tego dwa razy więcej. I tą legendę neutralną zrobić jakkolwiek sensowną. Mógłby strzelać np. losowymi Terranami.

1 polubienie

Kurde, przez chwilę myślałem, że Awikun to napisał, ale zapomniałem, że ten masochista nie zrezygnuje ;D

1 polubienie

Osobiście uważam że jest to jeden z gorszych dodatków w historii, o ile dodatkiem można to nazwać, totalny brak balansu, standard który ma pewnie z 500-1000 kart stał się metą starcrafta, a przez to że te karty są bardzo mocne i mają specyficzną synergię TYLKO pod tą miniserię w każdym decku w ladderze musi być conajmniej po 10 kart z tej miniserii, a najczęściej całe 15, przez co reszta kart idzie w odstawkę i równie dobrze mogliby wywalić ze standardu dobre 400 kart, a na ladderze w legendzie nic by się nie zmieniło. Mniejsza o to że hearthstone kojarzył mi się od zawsze ze światem warcrafta który jest na tyle obszerny, że możnaby wypuszczać dodatki w tym temacie przez kolejne niezliczone lata. No nic trzeba zbierać złoto i pył na kolejny dodatek i robić tylko questy/dobijać legendę co miesiąc, ewentualnie czekać na zbalansowanie synergii z tego dodatku.