Pupile jak zdobyć przyjaciele

Witam mam pytanie czyli ile trzeba wydać zęby wygrać pupila co ile zwiększa się na początek z 200 na 400 czy później będzie 600 czy jest mnożone x2

Dokładnie, w najgorszym wypadku żeby zdobyć zwierzaka będziesz musiał wydać 158 dolarów :wink:

1 polubienie

Do ósmego losowania masz max 1% na peta więc na 99% wydasz dużo $ żeby trafić

Ja wiem że to jest tylko kosmetyk, kolor do gry. Ale szkoda mi projektantów którzy zrobili kawał dobrej roboty tylko dlatego by spłyneło oburzenie za agresywny system monetyzowania. Szczerze mówiąc dużo więcej by zarobili nawet jakby dali cenę trochę więcej jak za diamentowy skin niż robić taki cyrk. Już nie wspomnę jak bardzo ukrywają informacje o szansie i ile pieniędzy musisz wydać za kolejne progi. Za pazerność należy im się lincz, a za sam projekt pochwała.

3 polubienia

W Mtg Arena z tego co pamiętam “petsy” koszowały w przeliczeniu na złotówki coś około 50-80 zł… Po przejęciu przez Microsoft każdy liczył na darmowe kary i ogólną poprawę HS-a, a tutaj nie dość, że jest jeszcze gorzej to i coraz bardziej agresywnie monetyzują grę :rofl:

2 polubienia

Po prostu testują rynek. Sprawdzają na ile mogą sobie pozwolić i czy to się przyjmie.

Nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś w Ustawce było coś takiego jak “Łupobicie”, które polegało na tym samym, że wciskasz guzik a młot Ci losuje w jaką nagrodę uderzy.

Więcej tutaj:

Po dwóch edycjach to skasowali, bo gracze olali temat.

Teraz są “teoretycznie” lepsze nagrody (teoretycznie, bo wciąż mówimy o gifach), ale za dużo większą kasę. Jeśli to ludzie kupią to to zostanie już za dobre, ale jak gracze oleją to skasują to losowanie i na tym się skończy.

Wtedy kupowało się dostęp za 1000 run (45 zł) i zdobywałeś młoty za wygrane w Ustawce, a teraz próbują podejść człowieka na zasadzie małych kwot, spróbuj jeszcze, jeszcze, teraz się uda aż w końcu wyjdzie z tego niezła sumka. Z HSem to nie ma nic wspólnego, bo losowanie nawet nie zachęca do zwycięstw jak w “Łupobiciu”.

Ja osobiście za darmowe losowanie wylosowałem złoty pakiet. Losować dalej nie zamierzam. A wylosowanie pakietu jest ok. Lepsze to niż rewers, który moim zdaniem jest najgorszą nagrodą.

1 polubienie

A według mnie nie ma sensu płacić Bugzardowi za to XD

2 polubienia

Moim zdaniem jest. Wspaniale się bawiłem przy losowaniach. Aż założyłem drugie konto, żeby przeżyć to jeszcze raz. Lepsze niż otwieranie paczek kart.

2 polubienia