Ragnaros podkręca atmosferę w Karczmie

Ragnaros podkręca atmosferę w Karczmie

Jest z nami Nathan Lyons-Smith, który nieco przybliży zmiany, jakie wprowadzi aktualizacja 30.4 i kolejne.

Wyświetl cały artykuł

przepraszam za słowa ale kogoś nieźle pojebało.

Czyli będziemy dawać animacje za 60 euro czyli koło 250 zł a które będą finansować darmowe rzeczy dla początkujących graczy czyli doimy bogatych żeby było dla biednych. W sumie mi to lotto, bo kto bogatemu zabroni. Ci którzy nie płacą za grę powinni mieć lepiej, łatwiej, więcej gratisów, bo zapłacą za to Ci, którzy przepłacą za skórkę.

Jednak śmiechłem gdy gość napisał o tym jak cieszy się gdy ktoś używa dawnego, zapomnianego rewersu i wyraża w ten sposób swoją osobowość. No spoko, tyle, że wtedy rewersy cokolwiek znaczyły i były na tyle oryginalne i trudne do zdobycia, że zapadły w pamięć. Sam aktualnie mam ustawiony rewers za zrobienie na heroicu przygody Naxxramas. A dzisiaj rewersów jest tyle, że nikt nie ma pojęcia za co i po co. Sentyment do czegoś co kiedyś było cool i miało wartość widzę pozostał. Wcale mnie to nie dziwi skoro dzisiaj wszystko produkujecie jak w fabryce.

1 polubienie

Czyli to tłumaczy czemu masz gold 10 w peaku

O jakie zwierzęta chodzi na końcu? Nowy rodzaj stronników czy jak?

Nic z tych rzeczy. Kojarzysz planszę z Legend of Runetera albo choćby z HSa z gryfem w rogu? po prostu w nowych rodzajach plansz będziesz miał taką maskotkę w rogu, która będzie reagować na Twoją grę albo którą będziesz mógł “pieścić” kursorem (albo palcem). W sklepie będziesz mógł sobie kupić różne takie zwierzaczki i ustawiać sobie żeby pojawiał się w rogu i Tobie towarzyszył. Zwykła interaktywna ozdoba i kolejna pozycja do wydawania pieniędzy.

2 polubienia

Nie wiem jak teraz, bo dawno nie grałem, ale takie interaktywne zwierzaki były w MTG Arena…

A co do samej skórki to o wiele za drogo… Gdyby taki Ragi kosztował 40 Euro to może bym się jeszcze zastanowił… Albo jakby było więcej pakietów do niego… Szczególnie, że od ponad roku nie kupiłem żadnego preordera, więc moje wydatki w HS-ie ograniczają się do przepustki…

1 polubienie