Wracam po roku przerwy żeby zobaczyć w jakim stanie jest hearthstone i są chore karty, które nie powinny istnieć. Wychodzi dodatek z Questem do Paladyna i chce się rzygać, odechciewa się odpalać gry. Mam wrażenie, że aktualnie nad grą działają ludzie, którzy nie mają pojęcia na temat karcianek, nie mają pomysłu i drogi na grę oraz dodatkowo nie znają definicji balans.
To zwykła banda debili nastawionych tylko na to jak Cie wyjebać na kasie. Balans i cała reszta nie ma znaczenia.
Podobno nie płacicie ani grosza i dlatego rng nie jest dla was łaskawe ![]()
Zgodzę się, że mechanika questu do paladynu jest nieprzemyślana. Talia tempo, która staje się midrange, a w późnej fazie gry przejmuje funkcje kontrolnej, bo w każdej turze można wystawić kilka ciał z dodatkowymi statami +5/+5.
Ta gra już od dawna była zjebana, ale teraz te bilizzard0we debile osiągnęły szczyt.
Standard - 95% gier na quest paladyna.
Dzicz - Same OTK.
Pier,dol się Blizzard! Życzę wam upadku.
Zapytajcie tych, którzy wydali na grę kilka tysięcy, czy też narzekają na rng, rozdania i dobór przeciwników?
Tak, narzekamy i mówimy wam to za każdym razem, ale wy ciągle trzymacie się swojej narracji.
Ciekawie kiedy w końcu te debile z blizzarda skasują tego skurwiałego murlok paladyna. Chociaż z drugiej strony po takich kretynach niczego dobrego się spodziewać nie można. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę tworzącą tą grę środkowym palcem !
Nie skasują, bo wyszedł w najnowszym dodatku i nerfy go nie dotknęły. Mam nadzieję, że pomogłem.
Odnoszę wrażenie, że te debile nie testują tego co wprowadzają a jedyne czym się zajmują to jak wyjebać graczy na kasę.
Aggro decki są tanie, więc jak już to są ukłonem w stronę nowych, biednych graczy, także ta teoria tu się nie sprawdza. Poza tym czy wy właśnie nie mówicie, że ani złotówki nie wydaliście na tę grę?
Od początku gram na darmowym koncie i nie wydałem na grę nawet 10 groszy. Jestem więc traktowany na “specjalnych warunkach” (rozdań, doboru kart, doboru przeciwników, rng…). Śmiem twierdzić, że gdyby ktoś bardziej nerwowy i wrażliwy doświadczył, jak “gra cię traktuje” na takim koncie, odinstalowałby ją po kilku dniach.
Wydałem na tę grę trochę pieniędzy i często jestem “traktowany” tak jak ty. Może już pora przestać widzieć w losowej karciance jakieś elementy spisku.
podpisuje się pod Hazelem
To ja się pytam. gdzie jest moje specjalne traktowanie, wydane na grę pewnie ponad 10k zł, rozegrane multum gie w tym dodatku, łącznie ponad 400 winów, a nie udało się wyjść z Platyny… Gdzie jest to specjalne traktowanie dla mnie ?
Może do jakiegoś Supportu napisać ze skargą na moje WR ? ![]()
Podpinam się pod pytanie
Słaba ręka czy kiepski dobór kart to u mnie norma na ilość dziennych rozgrywek, czasem nawet pod rząd. Karty potrzebne do comba? Na samym dnie talii. AoE przeciwko aggro? Dopiero w late gamie. Synergie nie synergiują, dk przeciwko którym gram i w teorii nie powinien mnie aż tak scontrować, to całą grę contrował mojego controlnego szamana, aż zostałem bez zasobów, a on sobie radośnie wrzucił KJ…
Jest coś w teorii, że gra jest ustawiona od początku przez algorytm i MMR. Nie mam do tego pretensji, bo ten algorytm obejmuje czasami również mnie i to widać, choć dla każdej ze stron musi to być frustrujące, gdy ma się fajne comba, naprawdę się myśli, ale jak gra jest ustawiona to przeciwnik i tak albo cię scontruje albo będzie leciał fejs.
Jedyne co mogę faktycznie uznać, to że po wydaniu kwoty 300+ na tę grę można zauważyć niewielki wzrost dropu z paczek.
Ja to juz nie pamietam kiedy dostałem jakąś legende z paczek. Otworzylem chyba z 200 i 0 legend
ciekawe xD …………………,=
Ej ale jak już chcesz przesadzać, dramatyzować albo wręcz wprost pisać głupoty to chociaż się upewnij, że one są choćby otarte o rozum. System gwarantuje legendę MINIMUM co 40 paczek, a pierwsze 10 paczek nowego rozszerzenia to również gwarantowana legenda. Więc legendę z najnowszego rozszerzenia miałeś za fiko z paczek, bo przed premierą z dropów/innych ich dostawałeś łącznie chyba z 10. Także błagam Cię, bez takich kocopołów, które można zweryfikować w 2 minuty…
Ta, powiedz to moim legendom których nie mam. Wiem, że tak było kiedyś napisane. Wiesz kiedy dostaje legende - na nowy dodatek te ktora dostaja gwarantowaną wszyscy. Mowię Ci jak mam, to nie mow ze powinno być, jak ich nie ma. Kocopoły to tylko tekst pisany przez blizza. A rzeczywistość inna, wiec jak znasz moje konto, to nie pisz kocopołów ![]()