Rzygać się chce

Wracam po roku przerwy żeby zobaczyć w jakim stanie jest hearthstone i są chore karty, które nie powinny istnieć. Wychodzi dodatek z Questem do Paladyna i chce się rzygać, odechciewa się odpalać gry. Mam wrażenie, że aktualnie nad grą działają ludzie, którzy nie mają pojęcia na temat karcianek, nie mają pomysłu i drogi na grę oraz dodatkowo nie znają definicji balans.

4 polubienia

To zwykła banda debili nastawionych tylko na to jak Cie wyjebać na kasie. Balans i cała reszta nie ma znaczenia.

Podobno nie płacicie ani grosza i dlatego rng nie jest dla was łaskawe :neutral_face:

1 polubienie

Zgodzę się, że mechanika questu do paladynu jest nieprzemyślana. Talia tempo, która staje się midrange, a w późnej fazie gry przejmuje funkcje kontrolnej, bo w każdej turze można wystawić kilka ciał z dodatkowymi statami +5/+5.

Ta gra już od dawna była zjebana, ale teraz te bilizzard0we debile osiągnęły szczyt.

Standard - 95% gier na quest paladyna.
Dzicz - Same OTK.

Pier,dol się Blizzard! Życzę wam upadku.

Zapytajcie tych, którzy wydali na grę kilka tysięcy, czy też narzekają na rng, rozdania i dobór przeciwników?

Tak, narzekamy i mówimy wam to za każdym razem, ale wy ciągle trzymacie się swojej narracji.

3 polubienia

Ciekawie kiedy w końcu te debile z blizzarda skasują tego skurwiałego murlok paladyna. Chociaż z drugiej strony po takich kretynach niczego dobrego się spodziewać nie można. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę tworzącą tą grę środkowym palcem !

1 polubienie

Nie skasują, bo wyszedł w najnowszym dodatku i nerfy go nie dotknęły. Mam nadzieję, że pomogłem.

Odnoszę wrażenie, że te debile nie testują tego co wprowadzają a jedyne czym się zajmują to jak wyjebać graczy na kasę.

1 polubienie

Aggro decki są tanie, więc jak już to są ukłonem w stronę nowych, biednych graczy, także ta teoria tu się nie sprawdza. Poza tym czy wy właśnie nie mówicie, że ani złotówki nie wydaliście na tę grę?

1 polubienie

Od początku gram na darmowym koncie i nie wydałem na grę nawet 10 groszy. Jestem więc traktowany na “specjalnych warunkach” (rozdań, doboru kart, doboru przeciwników, rng…). Śmiem twierdzić, że gdyby ktoś bardziej nerwowy i wrażliwy doświadczył, jak “gra cię traktuje” na takim koncie, odinstalowałby ją po kilku dniach.

Wydałem na tę grę trochę pieniędzy i często jestem “traktowany” tak jak ty. Może już pora przestać widzieć w losowej karciance jakieś elementy spisku.

podpisuje się pod Hazelem

To ja się pytam. gdzie jest moje specjalne traktowanie, wydane na grę pewnie ponad 10k zł, rozegrane multum gie w tym dodatku, łącznie ponad 400 winów, a nie udało się wyjść z Platyny… Gdzie jest to specjalne traktowanie dla mnie ? :rofl: Może do jakiegoś Supportu napisać ze skargą na moje WR ? :rofl:

2 polubienia

Podpinam się pod pytanie :smiley: Słaba ręka czy kiepski dobór kart to u mnie norma na ilość dziennych rozgrywek, czasem nawet pod rząd. Karty potrzebne do comba? Na samym dnie talii. AoE przeciwko aggro? Dopiero w late gamie. Synergie nie synergiują, dk przeciwko którym gram i w teorii nie powinien mnie aż tak scontrować, to całą grę contrował mojego controlnego szamana, aż zostałem bez zasobów, a on sobie radośnie wrzucił KJ…

Jest coś w teorii, że gra jest ustawiona od początku przez algorytm i MMR. Nie mam do tego pretensji, bo ten algorytm obejmuje czasami również mnie i to widać, choć dla każdej ze stron musi to być frustrujące, gdy ma się fajne comba, naprawdę się myśli, ale jak gra jest ustawiona to przeciwnik i tak albo cię scontruje albo będzie leciał fejs.

Jedyne co mogę faktycznie uznać, to że po wydaniu kwoty 300+ na tę grę można zauważyć niewielki wzrost dropu z paczek.

1 polubienie

Ja to juz nie pamietam kiedy dostałem jakąś legende z paczek. Otworzylem chyba z 200 i 0 legend

ciekawe xD …………………,=

Ej ale jak już chcesz przesadzać, dramatyzować albo wręcz wprost pisać głupoty to chociaż się upewnij, że one są choćby otarte o rozum. System gwarantuje legendę MINIMUM co 40 paczek, a pierwsze 10 paczek nowego rozszerzenia to również gwarantowana legenda. Więc legendę z najnowszego rozszerzenia miałeś za fiko z paczek, bo przed premierą z dropów/innych ich dostawałeś łącznie chyba z 10. Także błagam Cię, bez takich kocopołów, które można zweryfikować w 2 minuty…

2 polubienia

Ta, powiedz to moim legendom których nie mam. Wiem, że tak było kiedyś napisane. Wiesz kiedy dostaje legende - na nowy dodatek te ktora dostaja gwarantowaną wszyscy. Mowię Ci jak mam, to nie mow ze powinno być, jak ich nie ma. Kocopoły to tylko tekst pisany przez blizza. A rzeczywistość inna, wiec jak znasz moje konto, to nie pisz kocopołów :slight_smile: