Secret Paladin Sekret Paladin Sekret Paladin

Cześć wam jest taka sytuacja ze z ROS jako pierwsza kartą legendarna wypadła mi ryssa i chciałbym mieć chociaż jeden deck na standard i zastanawiam się czy ktoś już próbował grać Secret paladinem próbowałem zagrać nim poprzez świstomiga Ale na 14 gier nie trafiłem na niego niestety grał ktoś już tym deckiem jeśli tak to poproszę o opinię :wink:

Jak masz ryssa to za dużo już nie potrzebujesz pyłu żeby zrobić ten deck jest dosyć tani. Nie pograłem nim zbyt długo bo chyba zagrałem 8 albo 10 gier ale jak na tą chwilę WR mam przyzwoite. Na tą chwilę przegrałem 2 walki na kapłana raz z mojej winy, a raz kapłan miał lepsze rozdanie. Tylko że nie gram na jakiejś sensownej randze (obecnie 11) więc nie wiem jak się będzie sprawdzać wyżej. Jak nie chcesz wydawać pyłu w ciemno to poczekaj z 2 tygodnie aż się meta ustabilizuje.
PS. Ja gram aggro sekret paladynem jakby coś.

1 polubienie

Mam wszystko do niego oprócz 2 ostrzy tych do dostają +1 do ataku 1 ziomka co sekret zagrywa z okrzyku i agoni i leeroya co do leeroya mam spore szanse że wypadnie z paczki bo z klasyka juz dosc sporo legend wpadlo albo jak uzbieram trochę pyłu jeszcze to po prostu go stworze czyli 1900 dustu potrzebuje dlatego pytam czy warto czy jeszcze poczekać jestem obecnie na 5 randze :slight_smile:

Sekret paladyn jest zdecydowanie lepszy na Wild. Tam masz od groma sekretów, do tego mysterious challenger. Bardzo przyjemny deck. Właśnie stworzyłem i polecam.

Jest limit sekretów które można ‘założyć’ ?

Zawsze był limit, 5 sekretów jednocześnie.

Tylko, że to są całkiem 2 różne decki :stuck_out_tongue: Ten na standardzie polega na zabawie sekretami, a ten drugi to ostre aggro z sekretami, których masz nie mieć na ręce za wyjatkiem jednego Avenge, ciśniesz goscia, rzucasz mysterious challengera by wyciagnąć cały szrot w psotaci sekretów i kończysz z gościem.

2 polubienia

bardziej na wildzie secret palek jest zbliżony do midrange bo idzie idealnie w curve do 6 tury(keeper, druga tura nożownik/minibot 3 tura musztarda 4 shredder i do 6 challenger który odsysa deck i pozwala dobrać tego tyriona czy booma) Natomiast wersja obecna na std bez divine favour jest całkowicie słaba, lub zły build bo idzie w typowe aggro niż w midrange (choć tutaj jest ciężko bo subjetc 9 to taki słabszy challenger, ale brak follow upu tak mocnego jaki jest w wersji wildowej)

1 polubienie

Mozesz podesłać kod do tego deczku? Kiedyś sporo grałem secret palkiem to z przyjemnością spróbuję Twoja wersję hehe :slight_smile:

Od czasu do czasu gram sobie takim klasykiem i sprawdza się nieźle:

ToP SeCReT

Class: Paladin

Format: Wild

2x (1) Avenge

1x (1) Competitive Spirit

2x (1) Noble Sacrifice

1x (1) Redemption

2x (1) Righteous Protector

1x (1) Sir Finley Mrrgglton

2x (2) Haunted Creeper

2x (2) Knife Juggler

2x (2) Shielded Minibot

1x (3) Divine Favor

2x (3) Muster for Battle

1x (3) Rallying Blade

2x (4) Keeper of Uldaman

1x (4) Spellbreaker

2x (5) Call to Arms

1x (5) Loatheb

2x (6) Mysterious Challenger

1x (6) Sunkeeper Tarim

1x (7) Dr. Boom

1x (8) Ragnaros the Firelord

AAEBAaToAgqMAfYCpwXyBfoOnhDYFIQX2a4CucECCsgEsQj1DYwO6g/tD6YVyRbjywL40gIA

To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

1 polubienie

Midrange Secret

Class: Paladin

Format: Standard

Year of the Dragon

2x (1) Autodefense Matrix

2x (1) Glow-Tron

2x (1) Never Surrender!

2x (1) Noble Sacrifice

1x (1) Redemption

2x (1) Secretkeeper

2x (2) Acidic Swamp Ooze

2x (2) Knife Juggler

1x (2) Mysterious Blade

2x (2) Sunreaver Spy

1x (3) Commander Rhyssa

1x (3) Masked Contender

2x (4) Bellringer Sentry

2x (4) Consecration

1x (4) Spellbreaker

1x (4) Truesilver Champion

1x (5) Leeroy Jenkins

1x (5) Subject 9

1x (5) Zilliax

1x (8) Tirion Fordring

AAECAcOfAwqMAa8E8gXPBvoGoIADp4ID9YkDkJoDlJoDCp4B3APIBIoHsQit8gLW/gLY/gK+mAOOmgMA

To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

Deckbuilder ze mnie marny, ale już chyba niektórzy deckbuilderzy zmądrzeli bo wersja cocosasy gdzie secrety z mechami połączył wygląda już całkiem nieźle

Ladny deczek, z pewnoscia go przetestuje, bo akurat tak sie sklada, ze posiadam wszystkie karty :sunny:

1 polubienie