Spóźniony pył za karty które weszły do dziczy

Kurze jestem stratny. Zawsze jak wchodził nowy rok to za te karty co przechodziły do dziczy dostawało się pył. Tyle że wczoraj nic nie dostałem i zdążyłem spylowac karty… pomyślałem że moze już nie daja. Chyba dali dziś dopiero dostaliscie coś??? Kur wa jebany bugzard nie moze czegoś zrobić choć raz dobrze?? Z takim budżetem?? Ja jebie… tyle pylu w plecy ;x już na rok rzuciłem hsa potem wróciłem. jeszcze pare takich pieknych zagrań i w pizdu kupuję konsole i nie wracam do hsa ;/

Ty jesteś upośledzony człowieku? Sapiesz się i wąty jakieś masz. NIGDY nie dostawało się pyłu za to co “przechodziło” do dziczy. Tylko jak coś szło do sali sław w pojedynczych przypadkach, a sali sław już nie ma.

6 polubień

Ja po spyłowaniu wszystkiego co wypadło ze standardu mam ponad 80k pyłu …
Nie narzekam (tym razem)

1 polubienie

No ułom xd sam prowokujesz dzbanie i do twojej informacji sam zawsze jadę blizzarda, ale z takim żałosnym wątem to już serio trzeba być…

2 polubienia

Pył był przyznawany tylko za karty które były przenoszone do sali sław (której już nie ma) i karty które były osłabiane.

Tak ja wiem. Po prostu zagotowalem się jak dostałem tysiąc pyłu dzisiaj parę h po tym jak spylowalem większość z dziczy. Sądziłem że to z tych kart co już nie chciało mi się pylowac A że to były zwykle to by się pył zgadzal. Ale to jednak nie to mea culpa. Swoją drogą dalej nie wiem za co ten pył ale ok. PS komu uciekł pies zwany deoxem? Szczeka i szczeka :o

Nie ma głupich pytań! Są tylko głupie odpowiedzi! :slight_smile:

W tym przypadku są… Serio mogę zrozumieć, że ktoś nie ogarnia i odruchowo mówi o kartach, które “idą do Dziczy” zamiast “wypadają ze Standardu”, jednak jeśli ktoś nie odróżnia kart, które trafiają do Hali Sław, od normalnej rotacji Standardu, to powiem tylko xD

5 polubień

Tylko wiesz co w tym wszystkim jest najzabawniejsze, że sam Blizzard tak określa rotacje:

" Cofamy osłabienie kart

Cofamy również wprowadzone wcześniej osłabienie 36 kart, które przechodzą do Dziczy. Między wprowadzeniem aktualizacji 20.0"

" Zestaw bazowy, rotacja zestawów i aktualizacje szamana

Wraz z premierą rozszerzenia Zahartowani przez Pustkowia zestawy kart z Roku Smoka (Wyjście z cienia, Wybawcy Uldum, Wejście smoków, Początkujący łowca demonów) przejdą do Dziczy."

Tak więc to z przechodzeniem do Dziczy nie jest wyciągnięte z tyłka :smiley:

Swoją drogą to byłoby ciekawe gdyby Dzicz dostawała trzy ostatnie dodatki Standardu dopiero przy rotacji :thinking:

3 polubienia

Chodzi mi bardziej o sposób w jaki został potraktowany Hubertus, nowi gracze naprawdę mogą nie wiedzieć, o co chodzi w tym wszystkim, a i Blizz nie rozwija zbytnio swoich wypowiedzi na ten temat.

P.S.Sry za offtop, ktoś ogarnia dlaczego ciągle usuwa mi avatar?

1 polubienie

A jak został w potraktowany? Oszukał go ktoś lub użył przekleństw z pretensjami w stosunku do niego? ^^

Chciałem zacytować, ale ktoś z “niebieskich” już usunął,
Nevermind, nie będę dyskutował z czymś czego już nie ma.
Zwracam honor! :slight_smile:

Z resztą się zgadzam, zwłaszcza że ludzie w dzisiejszych czasach, są strasznie leniwi… :slight_smile:

Sęk w tym, że nowy gracz nie pisałby “Kurze jestem stratny. Zawsze jak wchodził nowy rok to za te karty co przechodziły do dziczy dostawało się pył.” Nowy by zapytał, że coś czytał o Hali Sław lub kolega mu mówił. Ewentualnie jeśli jednoroczny gracz to też nowy, to mogłaby się pojawić wypowiedź, że przecież rok temu dostał pył, więc czemu nie w tym?

3 polubienia