Szacunek dla graczy HS-a

Gracze to jednak doświadczona i zaprawiona w bojach ekipa. Nie dają się nabierać na “statystyki” znanej strony, które to mają tworzyć w jakimś celu (?) fałszywy obraz siły poszczególnych klas. Grając Magiem (a jakże:), spotykam praktycznie tylko trzy klasy, w ilości występowanie: Rycerz śmierci, Paladyn, Szaman, a dwa razy przegrałem z jakimś naprawdę bardzo mocnym Druidem… i jeden Mag w ostatnich 20 pojedynkach (?). Wychodzi więc na to, że to właśnie Rycerz śmierci i Paladyn są najmocniejsi, co do Szamana, mam mieszane uczucia. Nie dziwię się, Mag musi dostać szybko dwie karty, a potem jeszcze w miarę szybko trzy kolejne itd., trzeba mieć dużo szczęścia, aby dostać odpowiedni układ, a to już zależy od… wiecie, czego :).
Pozdrowionka dla cierpliwych do bólu graczy, gratulacje dla tych, którym udało się odinstalować tę “losową” grę, albo są blisko takiej decyzji.

1 polubienie

U mnie to łowca demonów rozwala system dwa różne układy kart i jestem zadowolony zwłaszcza w rankingach inne moje klasy takich mocnych kart nie mam jedynie szaman na smoku