Tablet do Hearthstone

Czy ktoś na forum używa tabletu do grania ?Aktualnie hearthstone nie działa mi na telefonie i chciałem sobie kupić tableta a nie wiem czy problemy z włączeniem hsa występują także na tabletach dlatego szukam takiego na którym takowe nie występują :smile:

Ja gram na ipadzie pro 13" lte 128gb.
Ekranu o proporcji 4:3 znacznie lepiej się używa

No ja szukam czegoś na androidzie no i tańszego nie będę wydawał raczej 1k+ tylko po to żeby pograć w hearthstone :stuck_out_tongue_winking_eye: Najbardziej interesują mnir jakieś lenovo czy samsungi i chciałbym sie zorientować na których nie występuje błąd z logowaniem tak jak w przypadku wielu modeli telefonów po ostatniej aktualizacji :confused:

No problemy są właśnie na androidzie.

Ale nie na wszystkich modelach telefonów moim kolegom normalnie wszystko działa akurat na mój telefon trafiło że nie działa niestety :confused:

A jaki masz telefon?

Samsung Galaxy J5
20 znaków…

Po ostatniej aktualizacji przestala mi gra dzialac na tablecie.

Kup ipad air 2 i po temacie

Adek:
To dziwne, bo mi na J5 normalnie działa… Model z 2016 roku, czy ten późniejszy?

Nexus 7 za 400zl używany działa poprawnie ale nie robi niewiadomo co

SM-J500FN
Wersja Androida 6.0.1
Problem polega na tym że gra przestaje reagować na koniec pobierania danych zacina sie na 0 kb albo 20 kb w zależności czy mam włączone powieadomienia czy nie jak wyłącze gre i włączę z powrotem zero reakcji zacina sie na drzwiach karczmy i nic więcej zero animacji po czasie dostaje komunikat ‘Hearthstone przestał działać’ nie stosowałeś w trakcie instalacji żadnych dodatkowych kroków? ? Bo ja próbowałem chyba wszystkiego i nic

Ja mam model J510FN, ale co ważniejsze mój system jest w wersji 7.1.1, czyli najnowszy.

Sam proces ostatniej aktualizacji był u mnie automatyczny. Jedyne co mogłem zrobić dodatkowo, to chyba najpierw w Sklepie Play pobrałem samą aktualizację do Hearthstone.

Właśnie kiedyś miałem tańszego Samsunga i to działało koszmarnie… Od jakiegoś czasu uzywam 10 calowego Ipada Air i chodzi wyśmienicie, zero problemów, żadnych przycinek… Narzeczona zaś siedzi na windowsowym ASUS Transformer T101HA i też spisuje się bardzo dobrze :slight_smile:

No trudno pozostaje mi czekać do następnej aktualizacji albo kupić nowy sprzęt :confused:

Ogólnie problem z tanimi tabletami jest taki, że po prostu rynek praktycznie stoi w miejscu… Jak kilka lat temu do wszystkiego były dodawane tablety, było ich masa, co chwilę ich wydajność szła do góry to teraz od jakiegoś czasu specyfikacje tych tańszych sprzętów się praktycznie nie zmieniają… Głównym problemem jest procesor gdzie w tej cenie znajdziesz już trochę słabego Snapdragona 450. Najlepszym wyjściem jest znaleźć coś na windowsie z intelem lub poszukać XiaoMi Mi Pad 4… On chodzi w granicach 1k zł, ale ma juz Snapdragona 660 :slight_smile:

Ja na fali tabletów zakupiłem Yoge 2’ całkiem spoko przy czym detale na minimum i zmiana rozdzielczości na inna niż 1920x1080

1 polubienie